Elisabetta Franchi 2023-2024-katalogen er et uttrykk for elegant og bon ton femininitet, med pop-aksenter og lekne detaljer . Fargepaletten er hele våren og rik på pastellfarger, lyse og raffinerte.

Når det er sagt, er det bare å oppdage en forhåndsvisning av alle de nyankomne kleskolleksjonen Elisabetta Franchi vårsommer 2023-2024.

PASSER OG PASSER

Kjolene til den nye Elisabetta Franchi sommerkolleksjonen 2023-2024 uttrykker eleganse og foredling. Lengdene er både korte og midi, mens snittet fremhever midjen.

Skjørtene som kjennetegner Elisabetta Franchi-kjoler er på hjul eller med romantiske folder, som i det pionfargede forslaget med et poptrykk på décolletéen.

Blant Elisabetta Franchi-kjoler skiller seg ut lange ankel-lengde kjemier og korte kjoler, både i strikk og bouclé med frynser langs kantene. Kvinnlighet forbedres imidlertid også av Elisabetta Franchi jumpsuit med en skulder med en asymmetrisk design, pyntet med en dyp utringning og en stjerneformet knapp.

BODY

Vi finner hele vårstemningen til Elisabetta Franchi våren 2023-2024-kolleksjonen i kroppen . Her er fargepaletten rik på sorbet og friske farger, som koraller, akvamarin og godterrosa.

Blant kroppsdraktene Elisabetta Franchi er det ingen mangel på utskrifter av blomster og striper, så vel som brodering . Som i forslaget med ruches og stjernedetaljer, som gir bevegelse og livliggjør décolletéen.

Mens, for de som elsker enkelhet, er det kroppsskjorter i ensfarget farge, både asymmetrisk og langermet, pyntet med maxi-frills og en halsramme .

T-SHIRTS, T-SHIRTS OG T-SHIRTS

Elisabetta Franchi-t-skjortene har en ungdommelig og uformell karakter. Dette er grunnleggende brikker med et kort og klassisk snitt som merket animerer med vittige trykk og forfattere .

Tvert imot har Elisabetta Franchi-skjorta en mer sofistikert sjel. Elegante modeller med snøring i livet og utskjærte detaljer på ryggen og ermene er kombinert med mer uformelle forslag. Et eksempel er denimskjorta med små sydd lapper, puffhylser og samling foran.

Mens, Elisabetta Franchi-gensere har et enklere og mer essensielt utseende . Katalogen spenner fra trikotforslag med myk og bred passform, til slim fit-gensere som er livlig av fargede stjerner, striper og viktige meldinger " The Strongest Women are Children Inside ".


JAKKER

Frakker fra Elisabetta Franchi Spring Summer 2023-2024-kolleksjonen er både elegante og sporty. Alle modeller har en kort passform, eller, lang og litt over.

Blant de elegante modellene finner vi den dobbeltbrystede blazeren med sartorial linjer, der knappene er erstattet av skinnende stjerner. Eller Elisabetta Franchi-jakken med eterisk lokk, gitt av mikrosnittet og puffede ermene med dart .

Mens blant sportsmodellene finner vi den myke ribbestrikkede kofta med belte i livet, og Elisabetta Franchi denimjakke . Sistnevnte har et kort og frynsete snitt, detaljert med fargerike og morsomme knapper .

SKJØRT

Elisabetta Franchi-skjørtet har en urban elegant karakter, som modellene sett i klærkolleksjonen Twin Set. De tilfeldige forslagene spenner fra et bouclé-miniskjørt med sjekketrykk til et fullt skjørt med folder og et fint stjernetrykk.


Mens mer feminine og forførende modeller er det asymmetrisk kuttede skjørtet med en hale, eller longuetten med en sjerp og et sjerte, samt en skjede i syntetisk skinn og med en svimlende spalte .

PANTS

Blant buksene til Elisabetta Franchi finner vi sigarettlinjer med rette ben og veldig stramme mager modeller. De mest elegante forslagene er de skreddersydde palazzobuksene, som merket spiller ned med kjeden med sjarm og popbeltet med stjernespenne .

Imidlertid er sommer- og vårstemningen uttrykt med beskjærede bukser med frynsede kanter og kontrollerte teksturer, og shorts med stoffbelte eller maxi lommer foran .

JEANS

Elisabetta Franchi-jeans har en moderne og moderne sjel. Sommershortsen er pyntet med en lakkert kjede og sjarm som utgjør navnet Elisabetta. Selv om de mest grunnleggende forslagene ikke mangler, passer både mager og bluss, som de som er sett i katalogen for klær for Patrizia Pepe.


Imidlertid er det flere beskårne modeller med et klokkesnitt, med et bein eller en culotte . Disse dongeribuksene er pyntet med fargerike mikrobolter, frynsede hems, kutt med brukt effekt og kjeder med anheng.

HVORDAN KJØP ELISABETTA FRANCHI BUTIKK ONLINE OG BUTIKKER

Elisabetta Franchi-nyhetene er tilgjengelige i butikkene med ett merke og på nettstedet www.elisabetta franchi.com.

Hva synes du om den nye Elisabetta Franchi våren sommer 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken sjef slo deg mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: