I en tid hvor vi snakker mye om dyr, spesielt hunder, som blir forlatt eller mishandlet, ønsker vi å vise deg et av de siste funnene til en gal gal Art- elsker, som ikke hadde flere negler tilgjengelig for å uttrykke sin kreativitet, og bestemte å sette neglelakk på hundens eller kattens negler .

Vel, du har lest det riktig, og kanskje har du også sett noen bisarre bilder på facebook, men det er noen som tenkte at de kanskje kunne glede den lille hunden sin for å finne neglene hans farget med korallrød emalje eller ha en regnbue neglekunst .

Vi ville være nysgjerrige på å vite hva de fattige dyrene tenker når de "lider" visse ting.

Kanskje noen til og med vil synes det er morsomt som vet, men noen ganger overskrider det virkelig grensen.

Vi må si at i utlandet er det også spesielle emaljer for dyr til salgs, de er emaljer i penn som "i teorien" ikke skal være skadelige for valper. Det er til og med falske negler, som skal brukes på neglene til hunder og katter, som i tillegg til å gjøre sine manikyrfarget, forhindrer riper.

Nylig hadde vi allerede vist noen virkelig nysgjerrige eller originale neglekunst laget av jenter som ville gjøre noe på neglene sine, men det er en ting å lage dem på egne hender, og det er en ting å involvere dyr . Det er de som glemmer god smak, men fremfor alt sunn fornuft .

Var du klar over denne trenden ? Hva synes du om neglekunst for hunder og katter ?

Kategori: