Den nye Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Holographics kommer, livlige og mangefasetterte holografiske flytende leppestifter.

En eksplosjon av intens farge, fengslende og forførende for et utseende med bemerkelsesverdig estetisk påvirkning der leppene er hovedpersonene.

YSL ROSSETTI HOLOGRAFISKE Væsker

Yves Saint Laurent lanserer de nye lyse Vernis À Lèvres The Holographics, eksklusive lakker intense og omsluttende lepper forent med en original holografisk finish .

Hybridformelen er den samme som den klassiske YSL Vernis À Lèvres, preget av glattheten og elastisiteten som er typisk for en flytende leppestift kombinert med glansen og komforten i en glans.

Den virkelige nyheten ligger imidlertid i finishen, ikke bare holografisk, men består av reflekterende mikropartikler som lyser opp fargen, noe som gjør den levende, flerdimensjonal og flerdimensjonal for et 3D-volum .

Seks livlige nyanser kombinert med to toppstrøk lover ultralyse lepper akkompagnert av en elegant og glamorøs holografisk effekt.

Vi oppdager da alle nyanser som Yves Saint Laurent har foreslått og som kjennetegner de nye flytende leppestiftene Vernis À Lèvres The Holographics : vi er sikre på at du vil like dem!

TILGJENGELIGE SKJERMER

YSL tilbyr sine veldig lyse Vernis À Lèvres The Holographics i seks livlige nyanser som er ideelle for å tilfredsstille ethvert behov.

De er kombinert med to originale toppstrøk for å bruke over de samme leppelakkene eller på vår favoritt leppestift for å gjøre skyggen unik.

Her er de i detalj:

  • 501 Arcade Pink: intens syklamen;
  • 502 Elektrisk burgunder: mettet burgunder;
  • 503 Neon Prune: intens plomme;
  • 504 Rose Glitch: babyrosa;
  • 505 Video Red: intens klassisk rød;
  • 506 Orange Gaming: vitamin orange;
  • 507 Holografisk hvit: holografisk hvit toppfrakk;
  • 508 Holografisk svart: holografisk svart toppfrakk.

HVORDAN KJØP VERNISEN À L ÈVRES HOLOGRAFIKKEN YSL OG PRIS

Alle de nye holografiske leppestiftene Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Holographics er allerede tilgjengelig på parfymeriene som selger YSL til en pris av 32, 90 euro hver.


YSL flytende leppestifter kan også kjøpes online direkte på Sephora-nettstedet på denne siden.

Liker du denne luksuriøse YSL-sminke for ny leppe? Hvilke nyanser foretrekker du fremfor de som er foreslått?

Kategori: