En moderne linje som fullt ut respekterer sesongtrenden : 90-tallet . Den nye Stradivarius vårsommer 2023-2024-kolleksjonen er rettet mot et ungt mål, en jente under 30 år som flytter fra uformell fritid til mer jordlige anledninger.

Lookbooks som er foreslått av Stradivarius, som alltid er oppmerksom på de nyeste trendene, tilfredsstiller alle behovene til de helt unge: å være moteriktig med billig shopping !

STRADIVARIUS VÅRSOMMER 2023-2024

Årgangssamtalene fra Stradivarius sommersesong starter fra 90-tallet, med store gensere og gensere, høye midjer og vanlige sjekkede skjorter. Alt avvises imidlertid i en desidert moderne smak, med mange jentete og feminine plagg : ruffles, stiliserte blomstertrykk og dekorative buer for sweatshirts. De nye ankomststedene fra Stradivarius kombinerer hverdags praktisk og den mest uformelle glamour!

STRADIVARIUS STRIKKER OG Jakker

Den stadig tilstedeværende faux skinnjakken i svart skinn er den må-ha Stradivarius-jakken for våren 2023-2024, men den mannlige lokkingen til motorsyklerjakken er temperert av de hyper feminine genserne og genserne. Buer, delikate farger, geometriske trykk, ruffles. Alle disse romantiske detaljene definerer trendene i henhold til Stradivarius for den varme sesongen 2023-2024.

STRADIVARIUS SHIRTS, BLUSES AND T-SHIRTS

Glam og feminint preg er enda mer synlig på bluser og skjorter, selv på de sjekket med dekorative pigger takket være skrudd form. Modellene i gjennomsiktig og trykt tyll i delikate toner veksler med gensere med ruffles og ruffles, opp til blonder minitoppen, i en desidert vintage antikrosa.

STRADIVARIUS PANTS, LEGGINGS AND JEANS

Leggingsene er nå en fast vare for alle kolleksjoner, og Stradivarius, for våren sommeren 2023-2024, foreslår dem revidert og beriket med glam-punkdetaljer, for eksempel dekorative glidelåser. Det mest klassiske denimet er åpenbart til stede, med tynne jeans og vanlige jeans med høy midje med delavéstoff og rips . Så er det de klassiske jeansene i pastellfarger, som rosa.

STRADIVARIUS SKJORTER

Veldig romantiske plisserte midi-skjørt, beriket med blomstertrykk, men også aggressive miniskjørt, i faux skinn, med kontrasterende pigger. Skjørtkolleksjonen Stradivarius vår sommer sommer 2023-2024 tilfredsstiller alle bruksområder! Katalogen har også tulipan- og skjede- skjørt, korte, i enkle farger eller med geometriske trykk, veldig nær fantasiene fra begynnelsen av 90-tallet og punk-mote på slutten av 70-tallet.

HVORDAN KJØP STRADIVARIUS

Vårens sommer 2023-2024-kolleksjon er allerede tilgjengelig i nettbutikken til nettstedet www.stradivarius.com og i de mange salgsstedene i Italia.

En ung linje, men ikke for ung, med referanser til 90-tallet som vil drive selv den mest voksne gal, en uformell bylokking, men absolutt ikke gatestil. Hva synes du om denne nye Stradivarius-samlingen? Legg igjen en kommentar!

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • Zara motekolleksjon sommeren 2023-2024.
  • Bershka Clothing S / S 2023-2024.
  • Mote H&M vår sommeren 2023-2024.

Kategori: