Den nye O Bag-veske-kolleksjonen forbedrer øko-pels i kanter og skjell sammen med et leopardtrykk ! Skotske og franske motiver gir et tilfeldig preg, mens de nye kjedehåndtakene gjør modellene mer elegante. Endelig blir koblingsposene dyrebare juveler og en Capsule Collection hedrer Mikke Mus!

La oss bli smittet av de nye trendene i O Bag høst vinter 2023-2024 poser!

ELLER VESKEHÅNDVESKER

Den klassiske O Bag-vesken vet å fornye seg fra sesong til sesong takket være de nye tilpassbare komponentene . Skjellene er alltid tilgjengelige i forskjellige farger, inkludert de nye nyanser av de fleste høstfarger. For å pynte hele, tar det nye pom pom anhenget med blomster juvel applikasjon vare på det .

Blant kantene designet for O 2023-2024 vinterposer kan ikke gå glipp av øko- pelsen som ble avvist i den lange versjonen i fargede varianter eller med en astrakhan-effekt . Blant stoffvariantene ser vi i stedet en sterk gjenoppdagelse av skotsk tartan i de karakteristiske nyansene av rød eller blågrønn. For alle elskere av svart og hvitt er pied de poule-trykk perfekt .

DISNEY ELLER VESKE

Capsule Collection vesker O Bag Mickey Mouse, som navnet allerede sier, vil hylle Mickey Mouse! På den ikoniske modulære handlevesken, men også i O Bag Mini-versjonen, vises silhuetten av den mest elskede Disney- musen som i november 2023-2024 feirer 90 år!

Takket være de flerfargede mønstrene i formene som skildrer blomster med en orientalsk smak, er det mulig å leke med uendelige kombinasjoner av håndtak, vesker og skuldervesker!

SKULDERPOSE

En første nyhet for vinterens O-veske er den nye O Bag Knit body. XL Extralight® skumplastmateriale er trykket med en strikket ulleffekt med overordnede dekorative fletter. Andre nyvinninger, alltid angående kroppen, er de metalliske nyansene og fuskepelsdekselet for å ta på hele kroppen!

O-posen 2023-2024-vesker har en høstfargepalett med mange nøytrale nyanser. I tillegg til den uunngåelige sorte, finner vi fargede pigger som minner om høstblader og frukt fra gule til lilla druer. Også de nye håndtakene med dobbel gylden kjede og øko-lærinnsats er bemerkelsesverdige.

SKULDERPOSE

En annen flott nyhet i veske-katalogen O-bag høsten 2023-2024 er den nye modellen O Bag Glam ! Fra trapesformen bæres den over skulderen eller for hånd. Det nye karosseriet i åpen versjon blir lukket av en stor logoert sirkulær spenne . Mens parene sko av fuskinnskinn flagrer et formelt krokodilletrykk med en retro smak.

Vi finner også O Bag Moon-modellen med en trefarget stoff skulderrem eller tortoiseshell plexi-kjede. Blomsterapplikasjoner i 3D, men også tartan, pels og mikrobolter gir et ekstra preg til de forskjellige utseende, som vi har sett også blant Twin Set-vesker.

CLUTCH

Den lille O Bag-vesken blir hårete! Kropp og håndtak er dekket med en myk, kompakt og myk øko-pels ! Blant fargevariasjonene husker vi det hvite, det svarte og et bestemt punkt med rødt ! Fin, men raffinert leopardvariant med 3D øyne, nese, bart og katteformede ører!

Den britiske landsbygda-linjen er inspirert av fargene og elementene på det engelske landskapet. Klaffen i Prince of Wales med en vintagessmak blir frisk av blomsterapplikasjoner som lettelse. Mens kantene som husker den nordlige måren er laget av astrakhan- effekt fuskepels eller strikket ull .

Christmass-kolleksjonens skuldervesker blir dyrebare og elegante. Maxikrystaller glitrer på O-lommen og O-mikro-mikro-skulderstropper laget av stoff eller fløyel med glitterdetaljer .

SEKKER

O-posen Myk ryggsekker blir like myk som skyer i de nye forslagene i full farge i fuskepelsliknende øko - pels . De nye fargetrendene for høsten ble også omtalt i den nye Liu Jo-veskatalogen med antracitt, hvitt og fuchsia !

Mens en avgjort mer klassisk smak gjennomsyrer modellene i strikket stoff i nyanser av blått og burgunder. Trekketstengingen og XL Extralight®-basen definerer silhuetten av forslagene.

lommebøker

Til og med O Bag kvinners lommebøker er lastet med kontrastfarge sesongfarger. Rød og blå, men også grønn og lilla er kombinert i de modulære O Hug-modellene.

Eksternt er det mulig å tilpasse både klaffen med knappelukking og håndleddet. Interiøret, som også kan velges blant de mange variantene, består av en glidelås for vesker, to åpne rom og ni kredittkortspor .

HVORDAN KJØpe VESKER ELLER ONLINE VESKEBUTIKK

Du kan kjøpe samlingen av poser signert O-bag i fysiske butikkene med ett merke eller på den offisielle hjemmesiden www.obag.it.

Hva synes du om den nye O Bag høst vinter 2023-2024-kolleksjonen? Liker du de nye elegante clutchveskene? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: