Carpisa høst vinter 2023-2024-vesker er minimale og essensielle. Myke og rene linjer, for klassiske modeller som merkevaren Made in Italy har beriket med glamdetaljer, livlige farger og iøynefallende utskrifter.

Det er mange nye Carpisa vesker, fra kontormodeller og datamaskinvesker til ryggsekkvesker og skuldervesker. La oss oppdage de nyankomne !

CARPISA HÅNDVESKER

Carpisa 2023-2024-vesker gir et snev av stil til hvert utseende. Vakre håndholdte modeller, allsidig og passepartout, som merket tilbyr i enfarget eller tofarget versjon.

En annen unmissabel nyhet er Carpisa ryggsekkveske. Dette er håndholdte modeller som du kan bruke som de klassiske handleposene eller bli til en ryggsekk takket være den doble skulderreimen som følger med.

ARBEIDSVESKER

Carpisa arbeidsveske er designet for å fullføre et elegant og ideelt antrekk for kontoret. Merket tilbyr profesjonelle modeller, enfarget med glidelås og skulderrem, som Perla-vesken som er tilgjengelig i en deilig midnattsblå.

I den nye kolleksjonen er det også Carpisa laptop-veske, med en minimal og elegant design. Et eksempel er det veldig store Farba-forslaget, med forskjellige rom med glidelås, håndtak og behagelig skulderstropp.

CARPISA SHOULDER VESKER

Carpisa vinter 2023-2024-vesker inkluderer flere skuldervesker, som merket tilbyr i en rektangulær og poseversjon, enfarget eller flerfarget, for eksempel Jasper-veske med justerbar skulderrem og praktisk glidelåsstengning.

Carpisa skuldervesker fås i hamret eller glatt stoffversjon, beriket med maxi-lommer, fine og elegante gullkjeder og detaljer som minner veldig om Luisa Spagnoli posekolleksjon.

SHOPPING VESKER

Handbagene til Carpisa 2023-2024-kolleksjonen er virkelig unødvendige, komfortable og praktiske. Hva kjennetegner dem? Vitaminfarger og livlige utskrifter, for eksempel den dyrere og den herlige Vichy-utskriften av Serafine-modellen.

Men det er ikke alt, for blant Carpisa høst 2023-2024-vesker finner vi vakre modeller med dobbelt ansikt, for eksempel Rubino-forslaget, med en hovedlomme med glidelåsstengning, skulderrem og avtagbar maxi-kobling, som kan brukes som en enkel dokumentholder.

SEKKER

Blant Carpisa kvinners vesker er en plass helt dedikert til ryggsekker. Urbane modeller, designet for fritid og alle utstyrt med et praktisk håndtak, skulderstropper og rom, pluss maxi-lommer med glidelås .


Stupendous er Perla-modellen med dobbel lomme og enfarget farge eller Pasife utstyrt med flere rom som er lett sammenleggbare og i Vichy-trykk . Til slutt, for de som elsker farge, anbefaler vi den lille Farba-ryggsekken med stjerneinnlegg og flerfarget teksturer.

lommebøker

Carpisa lommebøker er tilbehør med en ren og moderne design. Oppmerksomhet på de minste detaljene, de er tilgjengelige i forskjellige farger, som alle kan kombineres med merkets vesker og både i den store og lille versjonen med inngravert logo.

Blant de nye Carpisa-produktene i veske-katalogen er de klassiske klaff- og knapplukkemodellene, som Perla eller Zibal. For de som leter etter et tilbehør med et mer moderne utseende, er det forslagene i en farge eller med superfarget abstrakt trykk og glidelås rundt, som lommebøkene i den nye O Bag-linjen.

HVORDAN KJENTE CARPISA SHOP ONLINE OG BUTIKKER

Du kan kjøpe Carpisa høst vinter 2023-2024-kolleksjonen på den offisielle hjemmesiden www.carpisa.it og i singelmerkebutikker.


Hva synes du om den nye Carpisa veskolleksjonen? Hva er modellene du liker mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: