Luisa Spagnoli 2023-2024 seremonikjoler forbløffer alltid for sin eleganse som er en sofistikert, men også provoserende moderne dame . Bakhalsbånd, juvelstropper, maxi-bue og broderi bringer hver kjole til sentrum.

La oss sammen oppdage den nye kolleksjonen med Luisa Spagnoli formelle kjoler for sommeren 2023-2024!

LUISA SPAGNOLI CEREMONY DRESSES

Stoffer og materialer av høy kvalitet trekker linjer i perfekt balanse mellom tradisjon og modernitet i den nye kolleksjonen av Luisa Spagnoli elegante kjoler.

Unike kjoler av sitt slag som bare viser frem det beste laget i Italia- design. Et eksempel er bruken av detaljer i 20- tallsstilen som paljettdekorasjoner og bakhalsbånd med juvel anheng .

Modernitetspresser med off-shoulder skulderkjoler, ruffles og transparente blonderinnlegg. Luksus gis av juvelerte detaljer som den gyldne kjettingremmen, påførte brosjer og rhinestones .

LUISA SPANSKE KJOLER FRA CEREMONY SHORTS

De korte og longuette kjolene fra Luisa Spagnoli vår 2023-2024 seremoni kjoler kolleksjon har alle nyanser av femininitet .

Fargepaletten til kvinneklær varierer fra pastellfarger til lyse farger. Luisa Spagnolis arkivtrykk blir deretter foreslått, men også geometriske mønstre og blomstermønstre .

Klærne er laget av stretch viscose, mikado, chiffon, men også organza og cady og silke georgette. Festkjoler er også pyntet med juvelhalsbånd og edelstenapplikasjoner uten å forlate romantiske buer og flounces.

LUISA SPAGNOLI ELEGANT KLÆRER

Sommerkjolene Luisa Spagnoli 2023-2024 tilbyr en tidløs stil som passer til grand soirée-utseende som for de mest raffinerte anledninger.

Luisa Spagnoli-katalogen tilbyr formelle og grasiøse kreasjoner . Glansen symboliseres av broderier og strålende dekorasjoner som paljetter og juvelbrosjer.

Blomstertrykk med en " håndmalt " effekt veksler med polka dot mønster og blonderinnlegg. Flounces og gardiner foran gir bevegelse, mens de dype halsringene og snorene gir definisjon.

LUISA SPAGNOLI LANGE KJOLER FOR CEREMONY

Luisa Spagnoli seremonielle kjoler tilbyr et bredt utvalg av stiler for å tilfredsstille alle behov. De mer provoserende modellene har en åpen rygg, juvellignende skulderstropper og dype V- formede utringninger. Kjolen med skjortehalsen med snørebånd er mer klassisk. Skjørt blusses eller plisseres mens midjen noen ganger er merket med et belte .

I tillegg ble en kjole med begrenset opplag presentert til merkets 90-årsjubileum. Laget av silkeorganza, og er pyntet med broderte applikasjoner og tre kvart ballonghylser . Skjørtet er mykt med flounces og beltet med bue i midjen fullfører utseendet.

HVORDAN KJØP LUISA SPAGNOLI KJOLER

Alle kjolene til Luisa Spagnolis seremoni våren sommeren 2023-2024 er tilgjengelige på nettstedet www.luisaspagnoli.it og i butikkene til merket.

Hva synes du om Luisa Spagnoli dameklær for kvinner? Hvilken modell slo deg mest? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Kategori: