Drømmer du om en englehud? Essence Cosmetics presenterer Little Beauty Angels Color Correction, den nye sminkekolleksjonen dedikert til kromatisk korreksjon av ufullkommenheter.

Rosa gir sliten hud et friskt utseende, grønt nøytraliserer utbredt rødhet og beige dekker huduregelmessigheter: la oss sammen oppdage alle Essence-sminkeprodukter for en perfekt sminkebase !

FARGE KORREKTERENDE PRIMER ESSENCE (pris 2, 99 euro)

For en perfekt ansiktsbase tilbyr Essence Cosmetics de nye eksklusive primærfargene i Little Beauty Angels. Inneholder vitamin A og E gir de en plettfri, riktig og homogen hudfarge, takket være det praktiske pinneformatet som gir en presis og målrettet anvendelse på ufullkommenheter.

De vil være tilgjengelige i tre farger:

  • 01 On My Concealing Mission, lyser rosa grunning;
  • 02 På My Anti-Redness Mission, anti-redness green primer;
  • 03 På My Covering Mission, beige flekkesikker primer.

ESSENCE FACE PERFECTION PRIMER (pris 4, 49 euro)

Et unikt produkt som er ideelt for de som ønsker en jevn og lysende base. Essence Cosmetics ansiktsprimere er produkter i krem ​​med en lett tekstur som skal brukes over hele ansiktet, og spre dem jevnt før du bruker fundamentet.

De forskjellige nyanser som foreslås er rettet mot å gi ansiktet utstråling, dekke rødhet og opplyse hudflekker.

  • 01 I'm Your Wake Up Angel, pink;
  • 02 Jeg er din Anti-Redness Angel, grønn;
  • 03 Jeg er din lysende engel, beige.

CONCEALER PALETTE ESSENCE CORRETTORS (pris 4, 19 euro)

Essence Little Beauty Angels- paletten med skjulere hjelper til med å skjule små ujevnheter i huden. Den inneholder fire nyanser av høye deknings concealers, perfekt for å dekke og glatte ut huden med den korrigerende krom-teknikken.


CORE LIP PRIMER ESSENCE (pris 2, 99 euro)

Trikset for å få leppestifter til å vare i timer og timer? Definitivt Essence Cosmetics leppegrunning ! Core Lip Primer har en silikonkjerne som skaper en perfekt base for leppestiften og forlenger varigheten, mens den ytre delen, beige i fargen, lyser opp leppene og understreker fargen på leppestiften som påføres senere.

CIPRIA ESSENCE, COLOR korrigerende løs innstillingspulver (pris 4, 19 euro)

Fixes make-up, skjuler rødme og gir et friskt og strålende utseende: Essence Little Beauty Angels løse pulver er perfekt for å fullføre sminke for de som ønsker en feilfri, ensartet og perfekt hudfarge.

To nyanser er foreslått:

  • 01 Jeg er feilfri mynte!, myntgrønn for å motvirke rødhet;

  • 02 Jeg er feilfri Lilly!, syrin for å belyse den kjedelige hudfargen.

PEARL FACE ESSENCE MULTICOLOR MATT PEARLS (pris 4, 19 euro)

De fargede perlene av Essence Cosmetics gir en strålende hudfarge. En mosaikk av lysende og korrigerende nyanser som gjør huden naturlig lys med en homogen hudfarge.

MINI MAKE UP SPONGES, SPUGNET ESSENCE (pris € 3, 79)

Tre mini Essence Cosmetics sminkesvamp som er ideelle for påføring og blanding av perfekt kremprodukter, som foundation, concealere og grunning, men også for konsentrert anvendelse av ansiktspulver i baketeknikken.

Små skjønnhetsallierte, Mini Make Up Sponges er must i skjønnheten til enhver sminkmisbruker.

ESSENCE korrigerende emaljer (pris 2, 49 euro)

Hvis du ikke bruker fargede og dekkende emaljer, trenger til og med neglene våre ofte fargekorreksjoner. Essence Cosmetics i trendutgaven Little Beauty Angels tilbyr tre eksklusive korrigerende emaljer for å belyse, nøytralisere misfargingen og redusere de gulaktige flekkene som ødelegger manikyren.

Essensfargekorrigerende emaljer er preget av en spesiell formel basert på teekstrakt, som lyser opp det kåte laget av neglen, og Argan-olje, som hydrerer og regenererer dem.

  • 01 Care & Dare Rosy, lys rosa;
  • 02 Care & Dare Minty, mintgrønn;
  • 03 Care & Dare Lilly, lavendel.

ESSENCE BORST DUO FACE BORST (pris 4, 19 euro)

Hvordan påføre og blande alle ansiktsmake-korreksjonsprodukter best? Med den deilige Essence Cosmetics dobbel ansiktsbørsten, som foreslår en del med brede og myke børster for å påføre pulveriserte produkter over hele ansiktet og en del med korte og kompakte børster for å korrigere øyekonturen og dekke små ufullkommenheter.

DATO FOR UTSLIPP SAMLING ESSENCE COLOR Correction

Vi vil kunne finne den herlige Essence Little Beauty Angels- trendutgaven i mars og april 2023-2024 for salg i de italienske butikkene til merket, som butikkene Coin, Upim, Scarpe e Scarpe, OVS, Tigotà og Esselunga.

Hva tror du? Hvilket Essence Cosmetics-produkt tiltrekker deg mest fra denne sminkekolleksjonen dedikert til kromatisk korreksjon av ufullkommenheter?

AMI ESSENCE? SE PÅ ANDRE MERKENYHETER:

  • Essence Blossom Drems, vår 2023-2024 sminkekolleksjon.
  • Essenssminke og negler våren sommeren 2023-2024 nyheter.

Kategori: