De nye Water Lip Fleins kommer fra Clarins, utrolig vannbasert flytende lukt med en modulær farge og en kyssesikker formel som motstår opptil 300 kyss!

Intens, lett og utrolig pigmentert! Vi viser deg de nye flytende leppestiftene fra Clarins som er klare til å bli et must for neste sommer 2023-2024.

VANNLIPPE STAIN CLARINS ROSSETTI

En formel som består av en blanding av plantebaserte aktive ingredienser, en sensorisk og ultrakomfortabel "vann" -tekstur kombinert med en modulær farge og ekstrem hold.

Hos Clarins kommer en ny generasjon flytende leppestifter som sikrer et matt resultat uten tykkelseeffekt for leppene å bli kysset.

De kalles Water Lip Stain og de er de nye flytende leppestiftene som ligner fargede lepper som tilbyr en naken, behagelig intens og ultresistent sminke !

Væske ROSSETTI CLARINS FORMULA

Hemmeligheten som gjør den nye Clarins Water Lip Stain unik er formelen som består av over 77% vann som smelter sammen til leppene som et umerkelig blekk og som ligner på en tatovering og er umerkelig og behagelig.

Tilstedeværelsen av organisk bringebærvann med en mykgjørende virkning og biologisk beroligende aloe vera-ekstrakt beskytter leppene mot ytre aggresjoner, noe som gjør applikasjonen behagelig og fløyelsaktig.

Clarins Anti-Pollution Complex er dessuten unmissable som hjelper til med å bevare dem mot dehydrering ved å forhindre for tidlig aldring og dannelse av stygge labiale rynker.

Helt nyskapende Clarins Water Lip Fleins med deres kyssesikre formel tilbyr en intens farge som kan moduleres fra lys til mettet.

De kan kombineres med den berømte Joli Rouge for å intensivere utbyttet eller med Huile Confort Lèvres for en livlig og fantastisk blank farge. Så la oss bli kjent med alle nyanser foreslått av Clarins for den nye Water Lip Stain!

TILGJENGELIGE SKJERMER

Clarins foreslår sine nye Water Lip Fleins i 4 intense varianter, livlige, livlige og ekstremt glitrende, men alle egnet til å tilfredsstille alle typer behov for å fullføre utseendet og gjøre leppene sensuelle og glam.

Her er de i detalj:

  • 01 Rosevann;

  • 02 oransje vann;

  • 03 Rødt vann;

  • 04 Violet Water.

HVORDAN KJØPES NYE VANNLIPPE STAIN-KLARINER OG PRIS

De nye Water Lip Stains som tilbys av Clarins er tilgjengelige fra midten av april 2023-2024 på de beste forhandlerparfymeriene til merket distribuert over hele landet.

Veiledende enhetspris er satt til 22, 00 euro .

Vi er veldig nysgjerrige på å prøve dem fordi de er virkelig innovative leppestifter! Hva sier du? Liker du disse vannbaserte Clarins leppestiftene? Gi oss beskjed om dine meninger!

Kategori: