Den nye katalogen fra Luisa Spagnoli poser legemliggjør filosofien til merkevaren mellom design bon ton og glam metallic farger . Retroinspirasjoner og dyrebare juveldetaljer kjennetegner forslagene sammen med steinårer og siste trender .

La oss oppdage den nye Luisa Spagnoli høst vinter 2023-2024-kolleksjonen!

LUISA SPAGNOLI HÅNDVESKER OG SHOPPER

Blant høsten 2023-2024 Luisa Spagnoli vesker finner vi retro aksenter i topp saken med klaff. Kokosnøytrykket er assosiert med et semsket skinninteriør med tre rom. Den fremre klaffen kulminerer med en gylden snaplukking.

Krokodilletrykket mangler ikke en gang blant handleposene ved siden av vattert skinn og det fine saffiano-utførelsen . Flyttbare skulderstropper og korte gyldne kjedehåndtak kompletterer modellene. En steinåre lekker fra de påførte pyramidestikkene og det avtakbare duskhenget .

SKULDERPOSE

Luisa Spagnoli vinter 2023-2024-vesker er laget av ekte skinn både glatt og med vatterte prosesser. Rent dekorative juvelespenner i metall eller med halvedelstener gir modellene et snev av luksus.

Blant Luisa Spagnoli stropper er det også en variant i vattert fløyel . Juvelspennen er dekorert med skinnende rokker . En intern kjede fullfører modellen ved siden av satengforingen.

LUISA SPAGNOLI POCHETTE

Den stive kistekoblingen er hovedmodellen av serienposene til Luisa Spagnoli. Utstyrt med en lomme og et innvendig speil. Disse posene holdes på plass av smykker i juvelstil. De mest luksuriøse modellene er helt dekket med applikasjoner av broderi av perler og rhinestone .

Mens den spanske Luisa 2023-2024- koblingen i glatt skinn viser en laminatfarge med sterk tendens, slik vi allerede har sett i den nye kolleksjonen av Coccinelle. Den siste berøringen er gitt av ekte lær 3D-blomst brukt på fronten.

SEKKER

Pels er den nye nødvendigheten for den kalde årstiden, selv på tilbehør og spesielt på ryggsekkene til den nye O Bag-kolleksjonen!

Men også Luisa Spagnoli- ryggsekkene lar seg smittes av trenden som går igjen i en ton ton . Faktisk har leggen-modellen en kort og barbert pels dekorert med et flekkete trykk . Spesielt er stroppene skinn og diamantkjeder .

HVORDAN KJØPE LUISA SPAGNOLI TILBEHØR

Du kan kjøpe Luisa Spagnoli høst vinter 2023-2024-kolleksjon av vesker i alle butikkene til merket eller på den offisielle hjemmesiden www.luisaspagnoli.it.

Hva synes du om den nye Luisa Spagnoli håndvesken 2023-2024-kolleksjonen? Hva er modellene du liker mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: