Øyeblikkets trend som avfolker seg på kjendisenes hoder og ikke bare angår en ny hårfarge: ferskenblond! Det er en fersken blond farge som er ideell for lette hudfarger og for porselenshudede jenter.

PERSKHÅR BLOND FARGE

Framesi, et italiensk merke som alltid er i takt med nye hårtrender, har lansert Color Cruise Collection, en linje dedikert til denne trendy fargen. Øyeblikkets fargetrend er derfor det ferskenfargede håret, en spesiell blanding av nyanser fra blond til rosa med en dråpe kobberrød .

Ideen kommer fra frisøren Alex Brownsell, medgründer av Bleach London.

Den kjente frisøren har faktisk brukt denne helt nye fargeleggingen til Georgia May Jagger, supermodell av engelsk opprinnelse og tredje datter av Mick Jagger, frontmann av Rolling Stones .

Den nydelige 25 år gamle modellen har ytterligere forbedret denne nye skyggen av hår takket være hennes veldig klare hudfarge og dype klare øyne, noe som gjør at nettet ble gal og lanserer mote for ferskenmani.

SE HÅRFERSKE BLOND

Peach blond er en veldig spesiell farge, ideell for de som ikke vil gå upåaktet hen og elsker å leke med farger. Hvis den er laget på oransje baser, er den frisk, feminin og super chic, hvis den er laget på kalde, blonde baser, blir den mer pop. I alle fall er det et flott utseende!

En skjelven og frekk brette vil skille seg enda mer ut alle nyansene og refleksjonene som vil bli skapt på løvet, fra den mest rosenrøde til den mest fiskede.


Hva synes du om den nye trenden med ferskent blondt hår ? Vil du prøve denne nye fargen? Gi oss beskjed med en kommentar!

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • Hva er det og hvordan du bruker fargesjampoen.
  • Alt du trenger å vite for å velge det perfekte krølltanget.
  • De beste anti-gule sjampoene og hvordan du bruker dem.

Kategori: