Hvordan lages bolle? Med denne opplæringen viser jeg deg hvordan du kan lage en høy bolle laget med en smultring, og hvordan du kan gjøre den mer elegant og raffinert ved å lage fletter rundt den!

Frisyren er ganske enkel å lage og passer spesielt godt for de med langt eller middels langt hår.

Denne flettet med fletter egner seg godt til forskjellige anledninger, selv til de mest formelle, for eksempel seremonier og fester. Det vil umiddelbart gi deg et snev av glamour og elegant, og du vil innse alt med bare noen få enkle bevegelser og på kort tid.

VIDEOVEILEDNING

I videoopplæringen viser jeg deg i praksis hvordan du kan gå frem for å lage hårboller:

NØDVENDIG

Her er hva du trenger:
- en børste;
- et fikseringsmiddel;
- en kam;
- elastisk for hår (muligens komme nærmere hårfargen);
- hårnåler;
- smultring til chignon.

PROSEDYRE

Her er trinnene du må følge for å oppnå denne frisyren på håret ditt, med noen nyttige råd.

FØRSTE TRINN: børst håret godt.

Andre trinn: form en høy hale og stopp den med et elastisk bånd.

TREDJE TRINN: sett bunringen i halen og åpne håret rundt den med en kam. Ta deretter en hårstreng, del den i tre tråder etter tur og dann en flette til du kommer til omtrent en halv lås.

FJERDE TRINN: Når dette er gjort, ta flettet, sett det inn i smultringen og før det under det for å stoppe det, kam den gjenværende tråden og gjenta det tredje trinnet mens du fortsetter.

Femte trinn: når du er ferdig med flettene, må du forme dem i dodo for å gjøre det mer harmonisk og stoppe håret med hårnålene, og her er det endelige resultatet!

Liker du denne chignon? Oppdag også hvordan du lager mange andre enkle, spesielle og elegante frisyrer i delen vår om opplæring av hår. Du finner frisyrer for dag, kveld og bryllup, med andre ord til alle anledninger!

Kategori: