Calzedonia 2023-2024- draktkolleksjonen minner om 50-talls retro-stil med høye midjer av truser, gardiner og rouches, og blander den med mer moderne aksenter som vi finner i bandeau-kostymer og push-up-bikinier. Blant Calzedonia-nyhetene skiller de ut kryssede BH-ene, de travleste motivene og de dype utringningene !

Er du klar til å oppdage sammen, i forhåndsvisning, alle nyhetene i Calzedonia-kostymekatalogen for sommeren 2023-2024?

CALZEDONIA 2023-2024 COSTUMES CATALOG

Hvis du drømmer om sommeren og de berusede duftene av havet, kan du ikke gå glipp av den nye kostymerkolleksjonen fra Calzedonia for kvinner som inkluderer modeller laget av myke og elastiske materialer som passer perfekt til enhver fysikalitet.

Calzedonia 2023-2024 badetøy viser fram retro polka prikker og sjømannstriper ! For elskere av etnisk stil er det jungel- og paisley-mønstre!

KALZEDONIA BADKostnader

Calzedonia damekostymer inkluderer bandformede eller balkong push-up topper, opp til de mer klassiske trekantdesignene med et sporty design. De tynne stroppene er justerbare eller knyttede så vel som koppene.

Blant de nye Calzedonia-draktene finner vi kontrasterende broderier og rouches som gir volum og bevegelse. Endelig viser det brasilianske kostymet Calzedonia seg en ribbein i vintage stil kombinert med lisser med gyldne metalløyer!

BIKINI VITA ALTA CALZEDONIA

Calzedonia-kostymelinjen med høy midje kan skryte av 50-talls- inspirasjoner, inkludert prikker og ruffles ! Kvinners høye midje bikinier hjelper til med å skjule og inneholde magen, mens blonder og openwork broderi dramatiserer modellene!

Disse kvinnens badetøy oppfyller enhver smak mellom trekanttopper eller polstret BH! For å overraske er det i stedet bandmodellen med senkede skulderstropper pyntet med en livlig ruffle flounce som gir volum og fremhever décolletéen.

CALZEDONIA BADKOSTUMER I TRIANGLE

Calzedonia 2023-2024- bikiniene har et lineært kutt med avtagbare kopper som dekker sidene for å sikre en god passform. Inspirasjon er den vintage 50-tallsmote, spesielt med tanke på høye midjer, detaljer med volanger, perforerte motiver og metallringer på baksiden.

Hva er nytt? Kostymet Triangulert Calzedonia med graderte kopper, preget av en veldig dyp og drapert utringning som gir en super push-up effekt .

BELTKOSTUMER

Badedraktene fra Calzedonia- bandet spiller på forskjellige forslag av polstrede eller forhåndsformede bh-er, med en rett, litt bølget eller hjerteformet utringning, som den stroppløse og frillede modellen for en effekt av større volum. Imidlertid er det også en-skulder bikini pyntet med ring og snøremønster rundt halsen.


I tillegg er forslagene til utkikksboka fullført med skinnebunner med høy midje, brasiliansk med sidegjerper og modeller med blonder i linningen .

KOSTUMER CALZEDONIA ANIMALIER

Dyretrykk er blant must-haves sommeren 2023-2024! Vi går fra sebra til leopard uten å utelate selv slangeeffekten !

Calzedonia thong-drakt blir enda mer sexy i den flekkete fantasien i de kontrasterende nyansene av rødt og blått . For et provoserende, men elegant utseende, er det i stedet fullstendig push up i en spesiell og lys mørk stripet variant.

CALZEDONIA FLORAL BATH COSTUMES

Calzedonia kostymer i to deler er lastet med blomster med tropiske temaer, og hovedmodellene i samlingen, inkludert trekant og bandeau- bikini, er dekorert med fargerike blomster og palmer.


Fargepaletten fokuserer på nyanser av grønt og blått for å gi maksimal fremtreden selv til den første brunfargen !

CALZEDONIA HELE KOSTUMER

For et elegant utseende selv på stranden, faller valget blant Calzedonia 2023-2024-kostymer på hele modellene, preget av undervirkelte kopper og lett avtakbar polstring.

De enkle og minimale silhuettene av Calzedonia badedrakt i ett stykke er pyntet med forhjul, front-til-tone- buer og dype utringninger som er livlig av bustiermotiver . Til slutt, for et elegant og slankende utseende, blir den svarte badedrakten i ett stykke uunnværlig!

PAREI CALZEDONIA

Calzedonia multi-position pareo kan bli en elegant minidress ! Mens de klassiske sarongene omfavner jungelstilen, men også de dyrere og nøkterne 50- talls prikkene !


KJOLER FOR SEA CALZEZONIA COPRICOSTUME AND DRESSES BY SEA

Det er også de karakteristiske lange V-formede solkjolene, flounces og sideslissene. For elskere av det karibiske utseendet er det hekelmønstre !

Blant Calzedonia- omslagene ser vi korte kaftaner som husker dyreavtrykkene til bikiniene og de spesielle motivene til hele draktene. Kontrastmønster, openwork og brede trekvart ermer beskriver modellene.

CALZEDONIA BEACHWEAR LINE

For et perfekt strandutseende kombineres forslagene til strandklær sommer 2023-2024 med draktene ! Dette er grunnen til at Calzedonia badetøyslinje er beriket med fargede shorts, lette palazzobukser og jumpsuits med en skulder, samt modellene som er sett i Calzedonia-kolleksjonen.

KALZEDONIA-MERKET

Calzedonia er et italiensk selskap av undertøy, strømper, strikkevarer og kostymer. Strikkevaremerket er en integrert del av navneselskapet Calzedonia Spa (aksjeselskap), som også inkluderer Intimissimi, Tezenis, Falconeri, Atelier Emé og Signorvino. Selskapet ble stiftet i 1986 i Vallese di Oppeano, i dag har det hovedkontor i Dossobuono di Villafranca di Verona, i Vallese hovedkvarter, som ligger langs SS 434 Transpolesana. Den største aksjonæren i selskapet og også president er Sandro Veronesi. Som vitnesbyrd om Calzedonia-reklamer husker vi kjente ansikter fra skuespillerinner og supermodeller, inkludert Melissa Satta, Gisele Bündchen, Clara Alonso, Sara Sampaio, Jessica Hart, Emily DiDonato, Adriana Lima og også modellen Noah Mills eller Ruben Cortada . Plasseringene av fotoseanser får deg til å drømme takket være utsikten over strendene i Brasil, Madagaskar, Miami.

HVORDAN KJØPE CALZEDONIA-KOSTUMER ONLINE OG I BUTIKKENE

Den nye Calzedonia 2023-2024 badetøyskolleksjonen vil være i salg i butikkene og i nettbutikken til det offisielle nettstedet www.calzedonia.com.

I butikkene finner du alle modellene til sommerkvinnenes linje, som trekantkostymer, trikini, sportsmodeller, cover-ups og klær for strandklær. Det er klart det også er linjen med menns kostymer. I noen perioder av året på den offisielle hjemmesiden er det superrabatter og tilbud relatert til kostymesalg i Calzedonia! Du kan spare mye ved å betale for kostymet til halv pris!

Hva synes du om den nye Calzedonia-kostymen 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Foretrekker du badedrakter eller bikini? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: