Den nye Stradivarius-kolleksjonen gjør det indre kostymen lysere og gjør den minimal og attraktiv . Vintage detaljer og 90- tallsfunksjoner brukes til å fornye modellene. Mens naturlige mønstre og nyanser blander kostymer og strandklær i naturen til tropiske strender.

La oss fordype oss da i atmosfæren på afrikanske strender med draktene fra Stradivarius 2023-2024!

STRADIVIARIUS COSTUMI NY KOLLEKSJON

Stradivarius 2023-2024-kostymsamlingen gjenoppfinner hele badedrakten. Selv om det er mange grunnleggende, sportslige klær, har mange modeller en sexigere vri .

Faktisk er kostymene preget av store aksillære V-formede åpninger som når midjen. I tillegg er de høye 90-årene tilbake i full gang. Til slutt støtter tynne skulderremmer med trekant effekt dype utringninger som fremhever den V-formede eller avrundede dekorasjonen.

STRADIVARIUS COSTUMI 2023-2024

Blant todelt kostymer finner vi nesten sportslige basismodeller . Deres spesielle toppsnitt og de solide fargene gjør at de kan kombineres med dagligklær.

Stradivarius bikiniband har en vintage touch i polka dot- utskriften. Buen mellom koppene trekkes av sidestroppene til trusen.

HELE SWIMSUIT

Stradivarius badedrakter i ett stykke er trykt med fargeblokkemønstre og flerfargede striper. Mens marinestilen vises i de tofargede geometriske stripete modellene i nyanser av hvitt, rødt, blått og gult.

Ungdommelig i sine grunnleggende linjer er kostymer med tematisk skriving eller i rosa dyreleopardtrykk. Fargede sidebånd lyser opp de sportslige modellene i solide farger, mens det blomsterlige temaet tas opp av Afro og tropiske trykk .

Trikini

Blant badedraktene fra Stradivarius er det ingen mangel på trikini ! Disse draktene presenteres i etniske mønstre med afrikanske motiver og fargekombinasjoner . Modellene kombinerer komforten i en badedrakt med de ungdommelige linjene av bikinier.

Magen er dekket opp til navlen for å ende i en design kuttet ut til bh-en pekende på hoftene. Koppene kan justeres fra snøring foran.

MASSEHAVET

Ekte must-haves for strandklær er lin, bomull og hvite klær med macramé . Men også design som minner om sand og maritim vegetasjon som skjørt, jumpsuits og stripete kjoler i nyanser av sennep, grønt og hvitt .


Beskjæret topp også i elastisk stoff og denim- eller bomullshorts, og fullfør deretter forslagene til strandklær. Treeffektknapper foran, utskårne detaljer og offshoulderhalsbånd med rufffliker dekorerer modellene som fremhever sommerstemningen.

STRANDKLÆRING

Jumpsuits, tilgjengelig i både lange og korte versjoner, er dekorert med fargerike tropiske trykk på svart bakgrunn. De fine buksene veksler med kors og ermer i kimono- stil. I samme fancy og alltid med krysset design med sidebånd finner vi også midi-kjolen.

Jungle-trykk dekorerer også bodysuits med stammelinjer og detaljer. Tank- toppmodellen er pyntet med foulards bundet på baksiden. Mens den plisserte bodyen har en trekant bodice med et armhull åpent opp til livet.

HVORDAN KJØP STRADIVARIUSKOSTUMER

Stradivarius-kostymer for sommeren 2023-2024 er tilgjengelig i alle fysiske butikker med ett merke og på det offisielle nettstedet www.stradivarius.it.

Oppdag også Stradivarius kleslinje sommeren 2023-2024!

Hva synes du om den nye Stradivarius-kostymer 2023-2024-kolleksjonen? Liker du linjene til hele modeller? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: