Remedy-linjen, utviklet for å forsvare, berolige og styrke ansiktshuden, er hovedpersonen i Comfort Zone Remedy Week gjennom to tiltak : Remedy Express-behandlingen og de seks produktene fra Remedy homecare-linjen.

REMEDY UKE KOMFORT SONE

Comfort Zone dedikerer uken fra 18. til 23. februar til ansiktspleie, som om vinteren ofte virker stresset av kulde, vind og temperaturendringer. På deltagende skjønnhetssentre og spa kan du bestille behandling eller kjøpe produkter fra Remedy-linjen med 30% rabatt . Her er detaljene om de to kampanjene!

REMEDY EXPRESS FACE BEHANDLING (I PROMOTION € 30)

Remedy Express-ansiktsbehandlingen fungerer på forskjellige nivåer: fornyer og jevner ut huden, lindrer rødhet og ubehag, gir næring og styrker hudbarrieren. Protokollen kombinerer en spesifikk rensing uten overflateaktive stoffer og en innovativ avskallingsmaske med hyaluronsyre og Marula-olje, som har en betydelig beroligende og styrkende effekt.

Det tar omtrent 30 minutter, og du kan bestille på alle Comfort Zone-instituttene og spaene som deltar i initiativet.

HJEMMEPRODUKTER REMEDY LINE

Comfort Zone Remedy-produkter lover et næret og glatt utseende på huden, og reduserer all rødhet. Formuleringene inneholder opptil 98% av ingredienser av naturlig opprinnelse og er frie for duft, silikoner, animalskderivater, mineraloljer, MIT, SLES og overflateaktive stoffer. Utviklet for sensitive eller sensibiliserte skinn, men egnet for alle, beroligende nevrobetennelse og øker den defensive kapasiteten til hudbarrieren, og gjenoppretter ideelle hudlige helsetilstander.

Remedy Comfort Zone-linjen består av 6 produkter :

  • Remedy Cream to Oil, ultra skånsom rengjøringsmiddel (€ 35, nedsatt til € 24, 50);

  • Remedy Toner, forfriskende beroligende tonic (€ 32, nedsatt til € 22, 40);

  • Remedy Serum, forsterker beroligende serum (€ 55, nedsatt til € 38, 50);

  • Remedy Cream, fuktighetsgivende beroligende krem ​​(€ 53, nedsatt til € 37, 10);

  • Remedy Defense Cream, nærende beroligende krem ​​(€ 65, nedsatt til € 44, 50);

  • Remedy Oil, beskyttende beroligende olje (€ 49, nedsatt til € 34, 30).

REMEDY UKE TILBUD TIL KOMFORT

I løpet av Remedy Week, fra 18. til 23. februar 2023-2024, på de deltakende skjønnhetssentrene og spaene i Zone Zone, kan du dra nytte av Remedy Express profesjonell ansiktsbehandling til en spesiell pris på 30 euro og kjøpe Remedy hjemmepleieprodukter med 30% rabatt .

Du kan søke etter spa- eller velværesenteret nærmest deg fra denne siden på Comfort Zone-nettstedet.

Hva synes du om denne markedsføringsuken som er viet til ansiktshud? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene.

Kategori: