Pandora Love Edition feirer kjærlighet i alle dens former, fra romantikk til vennskap . Juvelene fra Pandora-kolleksjonen til Valentinsdag 2023-2024 er laget av 925 Sterling Silver og Pandora Shine og er ferdig for hånd .

La oss sammen oppdage hele Pandora-samlingen Valentinsdag 2023-2024 for å gjøre 14. februar til en luksuriøs og smykket salme å elske!

øredobber

Pandora Valentine smykkekolleksjonen feirer alle nyansene i følelsen ! Blant de forskjellige gaveideene inkluderer øreringer, laget av 925 sterlingsølv og lysende steiner, i form av en pil som indikerer kjærlighetens vei .

Blant de hjerteformede øreringene i Pandora finner vi den moderne asymmetrien i den flikete modellen med sentral stein og den minimale designen med en moderne form etter "ring" -forslaget.

HALSBÅND

Pandora- kjeder feirer den kjærlighet, støtte og hjelp som bare den beste vennen kan gi. Dette er grunnen til at Pandora choker- pilene minner deg om at kjærlighet alltid vil føre i riktig retning .

Mens Pandora- kjede med anheng bærer et hjerte med en asymmetrisk form, uttrykk for samtidige bånd . Til slutt gjenspeiles modellen av materialmiksene takket være Pandora Shine- bokstavsjarm den morsomme og kreative siden av romantikken .

ARMBÅND

Det klassiske Pandora- armbåndet går tilbake takket være blandingen av forskjellige utførelser gitt av den nye Pandora Shine- lukkingen . Mens den hengelåste modellen har påskriften ' Elsket', sammen med graveringen ' Du er elsket '.

Endelig skaper de hengende bokstavene ordet " Kjære" lukket mellom to hjerter i den eksklusive kjedemodellen for Valentinsdagen.

RINGER

Pandora ringer munter for hver jentetropp ! Pandora-gaven til bestevennen symboliserer kjærlighetsveien med piler . Men også de hengende bokstavene i Love Script-ringen kommer sammen for å skape ordet "Elsket" ytterligere pyntet med den innebygde kubiske ziorconia .

Til slutt henger en delikat Pandora Shine medaljong inngravert med 'Elsket' og 'Du' fra det delikate sølvbandet fra Ricordo d'Amore-ringen.

CHARMS

Valentinsdag Pandora sjarmerer ros kjærlighet med klassiske symboler inkludert Cupid og pilen i 925 Sterling Silver belagt med 18k gull .

Blant de nye Pandora- sjarmene finner vi også hemmelige meldinger inngravert i de åpne sjarmene i form av et hjerte, en bok eller en skattekiste . Disney Valentines sjarm inkluderer Minnie og Mickey forelsket .

Endelig er det de anhengende sjarmene med bokstavbokstaver og modellene preget av sjarmen til pavé-designet . De hjertekuttede og genialskårne steinene er kombinert i en kaskade av nyanser fra lilla til rød og rosa .

PANDORA REFLEKSJONER

Til Valentinsdag 2023-2024 lanseres det nye Pandora Reflexion- armbåndet med rene linjer med flatt mesh . Linjen er tilgjengelig i den klassiske sølvfinishen, men også i variantene Pandora Shine og Pandora Rosé .

Blant sjarmene som utelukkende er kompatible med Reflexion-armbånd, finner vi forskjellige varianter av emaljerte hjerter, og symbolene på kjærlighet som uendelig og kjeder . En kongelig berøring er kronen med kubiske zirkoniumsteiner som takket være silikoninnsatsen forblir fast i ønsket punkt.

PANDORA-MERKET

Pandora er et stort selskap med tusenvis av butikker spredt over hele verden født i København fra en liten familiedrevet smykkebutikk. I dag er merket en stor distributør av smykker og et etablert internasjonalt merke kjent hovedsakelig for sine tilpassede armbånd som det legges forskjellige linjer med ringer, øreringer, halskjeder og til og med klokker. Pandora selger produktene sine i over 80 forskjellige land gjennom et salgsnettverk som har over 10 000 salgssteder inkludert single-merks butikker og offisielle distributører, og for mange kvinner har det nå blitt et virkelig referansepunkt.

HVORDAN KJØP PANDORA

Pandora San Valentino 2023-2024-kolleksjonen er allerede tilgjengelig i alle merkets butikker med ett merke, i alle autoriserte juvelerere og tydeligvis online på e-handelsnettstedet www.pandora.net.

Hvis du kjøper online, er fraktkostnadene gratis for et kjøp lik eller større enn 75 euro, og hvis en juvel ikke samsvarer med din smak, er avkastningen gratis. Du kan også be om ekspressforsendelse som lar deg motta smykkene dine direkte hjemme innen 24 timer, i så fall vil frakten være gratis i tilfelle en ordre lik eller større enn 100 euro.

Hva synes du om Pandora-kolleksjonen til Valentinsdag? Hvilken juvel ville du gi til vennen din? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: