Elsker du den glødende effekten? Mac Cosmetics gjør at alle sminkeavhengige forelsker seg i et produkt i takt med tidene som gir et ekstra lyst utseende, den nye Studio QuikTrik Stick !

ILLUMINERENDE QUIKTRIK STICK MAC

Mac QuikTrik Sticks lyser opp i pinne med en våt effekt finish preget av en dobbeltfarget spiss, som gjør det mulig å ha i et enkelt produkt to forskjellige nyanser å leke med.

Mac QuikTrik-illuminanter har uendelige muligheter for å belyse, forme og farge ansiktet med en strålende og desidert trendy finish.

Disse spesielle Mac Studio-høydepunktene med et flerbruks- konsept tilbyr klare og strålende nyanser for å belyse de strategiske punktene i ansiktet, rosa nyanser som skal brukes som lyse rødmer og varme brune nyanser perfekt som bronzer.

MAC-LYSNINGER I PIKK

Her er de seks fargevariantene av den nye illuminerende Studio QuikTrik Stick:

  • Softly Does It / Tight and Tawny, veldig lys rosa og champagne;
  • Bare End / Earthnut, gylden champagne og medium beige;
  • En Latte Sheen / Semi-Sweet, forgylt kobber og bronse;

  • Ingefær piggete / kontrapunkt, lys rosa og middels mørk rosa;
  • Miss Cupcake / Tomato, en rose fanget med gyldne refleksjoner og lyse koraller;
  • All Aflush / Here You Go, coppery rosa og intens burgunder.

BØSTER FOR ULYSENDE MAC

For det profesjonelle utkastet av de nye pinne-illuminatorene, tilbyr det kanadiske kosmetiske merket to ansiktsbørster, som skal brukes til å skape to helt forskjellige effekter.

130 Short Duo Fiber Brush er en ansiktsbørste designet for presis og intens anvendelse av tradisjonelle, lyserosa eller hvite eller gule belysningsstoffer.

Mac 164 Duo Fiber Curved Sculpting Brush er perfekt for å forme og skulpturere ansiktsvolumene med fremoverteknikken. Derfor er den ideell for de varme solbrune solbrune effekten av QuikTrik Stick.

DATO FOR EXIT ILLUMINANTS MAC

Den praktfulle kolleksjonen av opplyste Mac Studio QuikTrik Stick vil være i salg fra november 2023-2024 i merkets singelmerkebutikker og på det offisielle nettstedet Mac Cosmetics.

Hva synes du om disse uvanlige lysende ansiktene? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene!

AMI MAC? DU KAN IKKE MISTE HELT disse nyhetene:

  • Mac Spellbinder Shadow, magnetiske øyenskygger.
  • Ny leppestift Mac Liptensity.
  • Mac Selena Quintanilla, eksklusiv sminkekolleksjon.

Kategori: