Mange farger, steiner og materialer for serien med Brosway Tres Jolie sjarm og armbånd, la oss sammen oppdage alle bildene av modellene som er til salgs.

"Tres Jolie" er navnet på samlingen som Brosway dedikerer til de som ser på smykker som noe å personalisere og gjøre unike, med mange symboler som skiller seg ut og fremfor alt uttrykker seg. Et grunnleggende armbånd, som kan være laget av stål, lær eller til og med lysstoffstoff, som rammer inn mange forskjellige sjarm, laget av Swarovski-krystaller, glass eller emaljerte stål .

Livlighet, sensualitet, kjærlighet, vennskap, kreativitet, styrke, sikkerhet, for å samle Brosway-sjarmene sine for å knytte til sitt personlige armbånd, vi ser alle modellene i Tres Joliea-samlingskatalogen!

CHARMS BROSWAY TRES JOLIE

Brosway-anheng starter på 8 euro, en veldig lav pris sammenlignet med Dodo-armbånd eller Pandora-sjarm, og blander stål med Swarovski-krystaller i forskjellige farger.

Rød overtredelse, mystisk plomme, håpegrønn og karismatisk fuchsia er noen av Brosway-ideene, som legger opp til sjarmesteinene som grønt agat, blått eller tigerøye . Ikke gå glipp av de emaljerte dyrene som hunden eller sommerfuglen, heller enn de mer klassiske heldige sjarmene som firkløver eller hjertets nøkkel (pris € 13).

Original og fargerik Brosway Tres Jolie-sjarm i farget glass (pris 8 Euro) eller de elegante anhengene av gull og sølv med små Swarovski-krystaller (pris 18 €). Uunngåelig brevene, som Brosway tilbyr i stål og krystaller (pris € 24) for å komponere navn og uttrykk å gi eller lage for seg selv.

BROSWAY TRES JOLIE-armbånd foreslo

For en unik gave, i Brosway-kolleksjonens armbånd og sjarm, vil vi finne en serie kreasjoner av merkevaren for deg som ønsker et produkt som allerede er laget uten å måtte velge anhengene hver for seg. Virkelig så mange forhånds sorterte forslag , som gjelder farger, temaer og personligheter, med priser fra 49 € for de enkleste armbåndene som koster de som er rik på sjarm.

BROSWAY TRES JOLIE FLUO-armbånd

De veldig unge og glitrende sjelene vil elske Fluo-kolleksjonen fra Brosway, der stålarmbåndet blir forlatt for å gi plass til lysrørskinn . I denne serien finner vi fuchsia, fluo orange, highlighter gul eller grønn, alt ledsaget av 5 sjarm i glass og / eller stål med nyanser i tema med basen (pris € 73).

ARMBAND BROSWAY TRES JOLIE LÆDER EDITION

Hvis stål ikke er noe for deg, og du foretrekker et lysere armbånd, men ikke så mye som det lysstoffrør, vil skinnlinjen være en utmerket mulighet til å komme nærmere Brosway Tres Jolie verden. Fra prisen på € 42, mange forslag til fargede lærarmbånd, for eksempel blå, okergul, blå og mange andre, komplett med Brosway 2015 anheng blant de i glass, Swarovski og lakkert stål.

BROSWAY TRES JOLIE BRACELETS AUTUMN VINTER 2023-2024

For vintersesongen som nettopp har begynt, har det helt italienske selskapet lansert en ny kolleksjon der vi ser lilla og syrin dominere , både i armbånd og sjarm.
Det er mange nyanser av kalde farger som vil farge din Brosway-merkevare høst.

Tres Jolie Mini-armbåndet i stålbase for å begynne å bygge skapelsen vår av sjarm koster € 19.

Det er virkelig mange produkter i Brosway 2015 Tres Jolie- kataloglinjen, som vi finner i alle de beste juvelerene sammen med Tring-linjeringen som gjør at unge og gamle blir gale.

Har du noen gang tenkt på et Brosway modulært armbånd ?

Kategori: