Pupa har lansert en ny serie kremer og behandlinger for ansikt, kropp og hår som vil gjøre mange skjønnhetsmisbrukere gale, spesielt de som elsker praktisk og vil ha et utmerket multifunksjonelt produkt i stedet for mange kremede kremer til forskjellige formål.

I dag vil vi presentere spesielt " Super Nourishing Cream Pupa " som blir med en rekke kremer på samme linje.

Det alle disse produktene har til felles, er det faktum at de er multifunksjonelle og derfor kan brukes på ansikt, kropp, hender og hår. Pakningene i storformat sikrer en lang behandlingsvarighet: med en krem ​​tilfredsstilles flere behov samtidig, og det kreves derfor større mengde produkt.

Maxi-størrelsen er ikke kombinert med en maxi-pris. Pupa ønsket faktisk å sikre den utmerkede kvaliteten som er typisk for merkevaren til en fornuftig pris, for alle kremer og behandlinger i linjen. La oss se nærmere på Pupa Super Nourishing Cream, og snart presenterer vi også " Perfect in 1 minute " -kremen og " Super Oil " Pupa.

FUNKSJONER
Pupa Super Nourishing Cream er egnet for tørr og veldig tørr hud og kan brukes på kropp, ansikt, hender og lepper . Dens formulering er rik og næringsrik, den har en smøraktig og smeltende konsistens. De aktive ingrediensene er kakaosmør, mandelolje og arganolje . En veldig positiv merknad om formuleringen er fraværet av Parabener, dessuten er denne kremen dermatologisk testet og allergivennlig.

Når den er påført huden, har den en mykgjørende effekt : den gjenoppretter øyeblikkelig mykhet i huden. Den må påføres med en massasje til den er fullstendig absorbert på renset kropp og ansikt. Etter påføring er huden super fløyelsaktig og delikat duftende .

Det kan brukes som en gjenopprettende innpakning for spesielt røffe og tørre områder ved å påføre et dobbelt lag krem ​​(minst 2 mm). Eventuelt overflødig produkt bør få absorbere og suge med vev. To-lags påføring anbefales om kvelden før sengetid.

Det er indikert for de med moden hud, som har en tendens til tørrhet, eller for de som har tørr hud som "trekker" på grunn av ytre midler, faktisk utøver den også en beskyttelse mot kulde, vind, klimaanlegg og oppvarming. Det kan også brukes om sommeren på huden på kroppen som har blitt tørr på grunn av eksponering for solen. Pupa Super Nourishing Cream kan også brukes som en nattbehandling for ultra-myke hender eller som et mykgjørende slør på leppene . Det er en veldig allsidig krem, som skal brukes daglig, den har en "stopp røff" handling for ansikt og kropp.

GENNEMGANG OG PERSONLIGE MENINGER
Jeg foretrakk å bruke den som en kroppskrem og spesielt på bena der huden min pleier å være tørrere. Jeg satte veldig pris på resultatet: huden ble umiddelbart myk og de små sprekkene forsvant. Å spre den på huden er en skikkelig godbit. Bare en liten mengde krem ​​er nok til å få en langvarig fuktighetsgivende effekt. Det er viktig å massere godt for å absorbere kremen fullstendig. Som alle rike kremer, tørker den ikke umiddelbart, men etter en kort massasje blir den helt absorbert av huden som får nytt liv. Duften er virkelig deilig.

Pupa super nærende krem ​​vil være min frelse gjennom sommeren, når huden min pleier å bli veldig tørr på grunn av soleksponering. Som en type krem, minner det veldig om kroppssmøret av Victoria Seecret eller Perlier kroppssmøret, som jeg pleide å streife rundt de siste somrene. Fordelen med denne kremen sammenlignet med de andre ligger i dens allsidighet ved bruk .

Emballasjen er funksjonell, en maxi-krukke med en presis lukking som forhindrer at produktet kommer ut selv om det er opp ned, og inneholder 350 ml krem. Det varer 12 måneder fra åpningen.

Pupa Super Nourishing Cream er allerede til salgs i parfymerier som distribuerer merkevaren, til anbefalt pris 16, 90 Euro. I noen kjeder som Acqua & Sapone er det mulig å finne det til lavere kostnader.

ANDRE LINJESKREMER
I tillegg til Super Nourishing Cream, er de også en del av den nye Pupa-linjen:
- PERFEKT I løpet av 1 MINUTE, ansiktskrem, øyekontur og anti-utmattethetsmaske (150 ml);
- SUPER OIL, ultralydig multifunksjonsolje for kropp, ansikt, hår og hender (150 ml);
- SUPER fuktighetsgivende krem, multifunksjon fuktighetsgivende kropp, ansikt, hender og hårkrem (350 ml);
- FACE OF VELVET, ansiktskrem, lepper og øyekontur (150 ml);
- CONCENTRATED SOS, en flerbruks konsentrert behandling for ansikt, lepper, hår, hender og tørre områder (100 ml).

Har du allerede prøvd den nye Nourishing Pupa-kremen eller andre produkter fra denne linjen? Gi oss beskjed om dine meninger.

PRODUKTBLAD
navn Super nærende krem
merkevare puppe
pris € 16, 90
GENEREL VURDERING
fordeler Det er multifunksjonelt og veldig effektivt for tørr hud
ulemper Ikke til stede
STEMMER (skala fra 1 til 10)
kvalitet 8
pris 7
Kvalitet / pris 7.5
effektivitet 8
emballasje 7
Generell vurdering 7.5

Kategori: