Vi finner også den ikoniske “Blade” -hælen i Casadei 2023-2024-brudesamling, som for anledningen blir speilet og også omfavner hælen. Overdelene spenner fra tidløse linjer i minimale modeller til plisserte og glittereffekter . Videre overdådige bruksområder av perler, Swarovski- krystaller og fjær gjør sandaler og décolleté-gaver.

La oss sammen oppdage den nye Casadei 2023-2024-brudesko- katalogen for å drømme mellom fyrstelig eleganse og skinne som stardust.

bryst

I Casadei-katalogen, brudesko, gjenkjenner vi øyeblikkelig décolletéen med et elegant skarpt punkt og den ikoniske “Blade” -hælen . Dette er tidløse modeller i perfekt balanse mellom femininitet og design .

Blant de forskjellige deklinasjonene finner vi overdel i myk nappahud, men også i metallisk nappa og semsket skinn . Enda mer spesiell er den plisserte satengdekolleten der raffinementet av satengkrêpe pakker foten som en gardin .

Endelig er Linda-modellen inspirert av 90-tallsvibber . Den øvre i antikk rosa semsket skinn er kombinert med en tykk hæl dekket i skinn og et behagelig platå .

SANDALER MED SØKNADER

" Pearl of Labuan " -modellen er en av hovedpersonene i Casadei-brudesko-kolleksjonen i 2023-2024. De metalliske lærstripene er pyntet med en skulpturell applikasjon dannet av perler og fjær som pynter vristen som et sett.

Blant de andre modellene av Casadei juvelsandaler finner vi Aurora semskesko med avtagbart ankelbånd i organza . Endelig tilfører den sofistikerte Angelica semsket sandal med Swarovski krystallbroderi eleganse og modernitet til den ikoniske “Blade” -hælen.

DEKOLLET MED INKORASJONER

Blade Albemarle- modellen er stjernen i Casadei brudrettssko i 2023-2024. Den øvre er laget av glittery stoff med en “Blade” -hæl i ekte 115mm høyt polert stål . Et broderi med metalliske plater pynter overdelene til futuristiske dronninger i romalderen.

Videre er hælen "Blade" revidert i en futuristisk nøkkel og blir "Techno-Blade". Det er et sølvspeil som skal vikles rundt hælen og smelter sammen med den tone-til-tone hælen og skaper en enkelt kromstruktur. Definitivt god og romantisk er Blade Mireille-skoen med metall-t-stang komplett med fløyelsaktige buer .

SANDALER

Casadei-bruden 2023-2024-katalogen tilbyr også essensielle sandaler kombinert med Techno Blade-hælen. Disse modellene er i myk semsket skinn med en glittereffekt og har et spesielt lysende motiv rundt ankelen som fremhever silhuetten.

Flora-modellen, i glittery stoff, har en stropp designet for å binde seg til ankelens tynneste punkt. Fløyelsvarianten er videre pyntet med satengprofiler .

flora

HVORDAN KJØP SKO FRA CASADEI

Den nye Casadei 2023-2024 brudesko-kolleksjonen er tilgjengelig online på den offisielle hjemmesiden www.casadei.com eller i butikkene i Milano, Firenze, Roma og Rimini.

Hva synes du om Casadei 2023-2024-brudesko-kolleksjonen? Hvilke modeller vil du ha på dagen med appelsinblomst? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ALLE ANDRE VAKRE SAMLINGER:

  • Casadei høst vinter 2023-2024 skoskolleksjon.
  • Den nye katalogen for brudsko for Jimmy Choo.
  • Den nye Louboutin-bryllupsko-kolleksjonen.

Kategori: