En rik glitter i den nye MAC Bling Thing-sminkesamlingen! Lyse farger, behagelige strukturer og metallisk og lysende finish er de absolutte hovedpersonene i denne begrensede utgaven av leppestifter og lysende pulver.

BLING THING MAC COLLECTION

Vi presenterer en forhåndsvisning av den nye begrensede utgaven Bling Thing av MAC, perfekt for å forvandle enhver sminke til et utrolig lysspill . Samlingen består av 7 nye ekstraordinært strålende flytende leppestifter (også i emballasje) og 3 nye nyanser av illuminant i pulver .

Fargene som er valgt for kolleksjonen tilpasser seg alle hudtoner, og lyser dem med sateng og metalliske refleksjoner, for en feminin, men samtidig ekstremt sterk sminke . I følge MAC er strukturene veldig hyggelige å ha på seg, for en følelse av delikatesse og mykhet på hud og lepper.

La oss se i detalj alle de nye MAC Bling Thing-produktene!

FLYTT LIPSTICK BLING TING (PRIS € 24)

MACs nye flytende leppestift er et konsentrat av ekstrem farge og glans, kombinert med en formel som gir fulle og mettede toner fra første passering og et ekstra langt hold i opptil 12 timer.

Bling Thing presenterer 7 nye nyanser med en metallisk finish som spenner fra rent gull til lilla, skapt for å tilfredsstille ønskene til de som elsker en sterkt fokusert leppesminke.

La oss se dem i detalj:

  • Like It Like This, karamellbrun med gyllen glitter;

  • Discobelle, intens lilla med lilla glitter;

  • Commotion Motion, elektrisk rose med knallrosa perleglitter;

  • Frickin 'Brilliant, coppery rød med lyse og oransje refleksjoner;

  • Haute Flash, knallrød med perler;

  • Lilla for Daze, dyp lilla, opplyst av blå og lyserosa perlerefleksjoner;

  • Tid for å arbeide!, mettet gullfarge beriket med gyldne perler.

Her er de offisielle fargeprøvene og leppestiftlanseringene fra MAC Bling Thing-kolleksjonen.

ILLUMINANTER I KRAFT DULLE HØYDEPUNKTER (PRIS 31 €)

Lansert som en begrenset utgave og øyeblikkelig elsket, endelig den lysende Dazzle Highlighter av MAC inn i serien permanent! Den kompakte formelen deres fester seg perfekt til huden takket være den kremete konsistensen, noe som gir den en delikat lysende finish.

Enkelt å bruke, de nye MAC-lightere kan brukes på ansiktshevede områder for å forbedre lysstyrken, men også som øyenskygger eller kombinert med din egen rødme, som dermed vil oppleve nye, gjennomskinnelige refleksjoner .

Oppdag de tre nyansene av Dazzle-illuminantene, som er en del av Bling Thing-kolleksjonen:

  • Dazzlepink, delikat naken rose, med en lett gyllen finish;

  • Blendende, intens og strålende gullfarge;

  • Blendende, glitrende rødt gull.

HVORDAN KJØP BLING THING SAMLING AV MAC

Den nye begrensede utgaven av MAC, eksklusivt online, er tilgjengelig i Italia på den offisielle hjemmesiden til det kanadiske merket og i MAC-butikkene i området.

Liker du denne begrensede utgaven av MAC? Hva vil du prøve for å sminke deg? Fortell oss om det i kommentarene!

Kategori: