Gucci solbriller er klare til å forbløffe 70-talls kapsel "Hollywood Forever"! Fra 1950-tallet ankommer i stedet originale og overdrevne kattemodeller og rikt dekorerte firkanter. Samlingen er generelt dyrebar og godt ferdig selv i mannlige modeller med nettmotiver og metalllogoer.

La oss se på nytt med den nye solbrillekolleksjonen for menn og kvinner fra Gucci 2023-2024!

GUCCI MENS SUNGLASSES

Gucci solbriller for menn med oransje linser og svart acetatramme er komplementert med gjennomsiktige templer laget av en spesiell prosedyre . De to lagene med acetat, svart på utsiden og gjennomsiktig på innsiden, er faktisk samlet for å avsløre den inngraverte metallsjelen.

Ultralette er rammene med neseunderlag i titan og ruteniumbro . De grønne linsene har et anti - reflekterende belegg.

HERRE SUNGLASSER

Gucci solbriller aviator modeller er laget av gull eller sølv metall kombinert med linser i forskjellige farger du ønsker. Brillene er produsert i Japan, et land kjent for sitt raffinerte håndverk og den eksklusive behandlingen av acetat.

Selv menns briller er dekorert med nettdetaljer, tortoiseshell-acetatrammer og Gucci-skrifter på templene. Spesielt er de sølvfargede metallstemplene med gravert gullfarget metalldetalj og blanke svarte terminaler.

Den runde modellen i acetat og metall kan også brukes som korrigerende briller. Den grønne solenergilinsen er faktisk hektet til den metallklippbare løftbare detalj !

GUCCI KVINNE SUNGLASSES

Den nye Gucci solbrillekatalogen er full av inspirasjoner fra 50-tallet, som Marylin Monroe- kattedesign ! Rader med krystaller påført helt for hånd gjør katteøyemodellene til ekte juveler for øynene!

Acetatrammer er også pyntet med skilpaddsskall, glitter og perlemorinnsatser . Små anvendelser i relieff inkluderer stjerneformede sølvkrystaller og biedetaljer .

Den rådende linjen er stor i både firkantede og runde briller. Til slutt er sennepsblå chevron - mønsterbriller definitivt retro, videre dekorert med stender og en dobbel G-detalj.

KVINNE SUNGLASSES

Blant Gucci-solbriller for kvinner med rund linse finner vi den oransje acetatmodellen med uttrykket “L'Aveugle Par Amour” og biedetaljer i metall.


"Hollywood Forever" -kapselen er inspirert av 70-tallets former og farger og tar navnet fra den legendariske kirkegården i Los Angeles. Blant funksjonene i minikolleksjonen er opp-ned-kattens ramme og rosa linser.

Andre karakteristiske trekk er håndlagde blomsterdetaljer i perlemor, glitter og håndpåførte krystaller . Inkludert i kapselen er også de gullfargede ananas- mønstrede glassene med metall sammenkoblet dobbel G på templene.

KVINNE SUNGLASSES

Alle Gucci solbriller har linser som garanterer total UVA / UVB-beskyttelse . Hovedfargene på linsen inkluderer rosa og lyseblå sammen med de uunngåelige grå og brune.

Ved siden av de speilvendte og gjennomsiktige linsene er de falmede variantene tilbake på moten. Hovedfargene til sistnevnte er grønn og blå ved siden av den klassiske sorte og terrakotta.

KVINNE SUNGLASSES

"Hollywood Forever Collection" inkluderer rektangulære briller med en elfenbenacetatramme med en rød dropdetalj pyntet med en krystall.

De hjerteformede glassene med hevet bro går ikke tapt for øyet for større komfort og diamantlinser!

Mer i de tradisjonelle kanonene er i stedet aviatormodellen med gullfarget metallramme og håndinjisert glitterdetalj. Metalltemplene utmerker seg ved bie-detalj og med en grønn acetatterminal og en i rødt acetat.

De kantløse glassene med firkantet design er pyntet med gullfargede metalltempler med en bølget design og en vevd dobbelt G. Endelig kommer den klassiske sorte acetatrammen til live takket være de gule linsene og krystallstjernene som er påført på templene.

DU MÅ kjøpe GUCCI SUNGLASSES

Alle modeller av Gucci solbriller for 2023-2024 er tilgjengelige i butikkene til merket og hos autoriserte forhandlere så vel som på nettbutikken www.gucci.com.

Hva synes du om den nye Gucci 2023-2024 solbrillekolleksjonen? Ville du våget å bruke Hollywood Forever-kapselmodellene? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: