Vi presenterer de nye strandklærne som kommer på Bershka. Uventede kutt, minimalistiske modeller og flamboyante fantasier regjerer suverent! Mens flettede lisser og volanger gir forførelse og romantikk.

La oss gjennomgå Bershka 2023-2024-draktene sammen!

BERSHKA COSTUMI A FASCIA

Bershka-badedrakter omfavner gleden ved popfarger de siste tiårene av forrige århundre. Regnbuelinjer får frem de mest middelhavsskinn og gyldne skinn. Mens de utskjærte detaljene på kostymertrikkene med høy midje og på "ermene" gjør modellen absolutt moderne.

Bandeau-bikinien får imidlertid et mer minimalistisk og raffinert utseende i modellen med krysset bh og truser med sidefly .

BERSHKA BIKINI

Det eksotiske temaet er et must i kvinners sommer badetøy. Tropiske blomster og lysstofffargede palmer på svart bakgrunn projiserer oss på fjerne strender.

Brasilianske truser er ferdige med dekorative ruffles . Mens bralettetoppene på kvinners bikinier har kors og øyer med korsettblonder .

BADKOSTUMER I TRIANGLE

Bershka 2023-2024-bikiniene gir et klart snitt til fortiden og … til stoffet! Trekantmodeller gifter seg med minimal stil i enhver forstand!


Røde leopardmønstre og knallfargede etniske motiver understreker kvinnekostymer. Snøringer og crossover forblir den vanlige tråden i samlingen.

BERSHKA INTERNE KOSTUMER

Overraskelser fortsetter med de spesielle og innovative Bershka-draktene! Krøllete asymmetrier og rufsekanter på stroppløse modeller bringer motetrender innen badetøy!

Flere sexy varianter inkluderer dype V-formede utringninger, også utsmykket med kontrasterende glidelås og helt avdekket rygg. Legg endelig merke til semsket skinn med en naken effekt.

HVOR Å KJØPE BERSHKA-KOSTUMER

Du kan kjøpe Bershka 2023-2024-draktene i merkets butikker med ett merke og på det offisielle nettstedet www.bershka.com.

Hva synes du om den nye Bershka 2023-2024 badetøyskolleksjonen? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: