Våren vil se lanseringen av Omnia Coral for det italienske selskapet Bulgari, en ny versjon av duften fra den allerede velkjente samlingen "Omnia".

En linje født fra den eksklusive studien av universet med fargede perler og edelstener.

Den nye duften, inspirert av det røde av koraller, har en veldig spesiell emballasje som minner om formen på to sammenvevd ringer.

Etter Omnia Crystalline, Omnia Amethyste og Omnia Green Jade, vil Omnia Coral, skapt av den berømte spanske parfymfysen Alberto Morillas, prøve å forvandle seg til essensen som er mest ønsket av kvinner over hele verden.

Det er en feminin, romantisk og elegant parfyme med en virkelig unik luktpyramide, som åpnes med de friske og hyggelige toppnotene til bergamot, som gir plass til et virkelig omsluttende blomster- og fruktig hjerte sammensatt av goji bær, hibiskus og lilje. vann, som passer perfekt sammen med granateplet. Og for å avslutte ved basen en sti med hvit moskus og sedertre.

Bulgari Omnia Coral duft vil være tilgjengelig i 25 ml, 40 ml og 65 ml versjoner. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Lanseringen av den nye Bvlgari-duften ledsages også av en kroppspleie-linje: en 100 ml fuktighetsgivende kroppsmelk og et 100 ml boblebad, for en myk og velduftende hud, selv etter en avslappende dusj.

Kategori: