Hermès 2023-2024- posene er inspirert av rytterverdenen, som vi finner i magnet- og boltstenginger, eller i stigbøylehåndtak . Imidlertid finnes det mer moderne og viktige designforslag, for eksempel de originale formede koblingsvesker og de geometriske formene .

Er du klar til å forhåndsvise alle de nye Hermès-sommeren 2023-2024-posene?

HÅNDVESKER

Hermès sommer 2023-2024-kolleksjonen inkluderer håndvesker med geometrisk design og myke linjer. Det som spesialiserer håndveskene er de belagte metalliske finishene, de rørformede håndtakene og de avtakbare skulderstroppene med karabinholdere. Materialene derimot, spenner fra kalveskinn til krokodille, til kuskinnmodeller med landstrykk .

Nyhetene inkluderer Halzan minispose med stigbøyleformede håndtak, en Etrivière-spenne i sølv og palladium pluss en avtakbar og justerbar skulderrem for forskjellig bærbarhet.

SKULDERPESKE OG SKULDERSTREP

Tverrkoseposene i Hermès vår 2023-2024 sekkekatalog har en kompakt silhuett, preget av justerbare skulderstropper og klaffer med trykklukker beriket med metallspenner .

Skuldervesker har derimot en firkantet form med avrundede kanter, som i forslaget i H Plume lerret og leggskinn med tone-til-tone lettingssøm. Det er også mange bøttevesker som er detaljert med lukelukker, innvendige patchelommer og to-tone lærreim.

SOPPING VESKE

Handleposene til Hermès vesker 2023-2024-katalogen har en trapesformet form som gjør dem romslige og romslige, i likhet med forslagene som er sett i Giorgio Armani posesamling. Dette er tilbehør preget av forsterkede syede hjørner i kontrast og doble lange håndtak for å vise dem frem ved skulderen, men også for hånd eller arm.

Blant Hermès- kjøperne finner vi dessuten dobbelt ansiktsmodellen i grønn nyanser laget av mykt skinn, med gravert logo og hevet søm.

CLUTCH

Hermès- koblingsvesker er kompakte og har en pose-form, som de i Prada-posesamlingen. Blant nyhetene er det Opli-modellen som minner om en origami med magnetlukking . Et tilbehør som kan bæres på skulderen med en kjede eller lærreim, eller for hånd.

Hermès- clutchene er derimot preget av en essensiell design med avrundede vinkler, Chaîne d'Ancre-låser og skulderstropper for skulder eller som shoppere.

HVORDAN KJØP HERMES VESKER

Du kan kjøpe Hermès veskolleksjon for vår / sommer 2023-2024 i butikkene eller online på det offisielle nettstedet www.hermes.com.

Hva synes du om Hermès vår sommer 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: