Louis Vuitton 2023-2024 skokatalog presenterer referanser til vintage og retro ånder som passer godt sammen med mer moderne og avantgarde design . Silhuettene er også beriket med juvelerte stropper, stender og gullinnsats med gravert LV-logo.

Når det er sagt, alt som gjenstår er å oppdage sammen alle de nye Louis Vuitton vårens sommer 2023-2024-skoene!

SANDALER MED HJEL

Sandalene i Louis Vuitton sommer 2023-2024-kolleksjonen har et dristig design med stiletthæler eller skulpturer . Tipsene er avrundet, mens overdel er beriket av en bestemt V-formet silhuett pyntet med paljetter, juvelstropper og monogramblomster .

Blant de nye Louis Vuitton-sandalene skiller modellen i intens blå fløyel seg ut, preget av den ikoniske monogramformede blomsterhælen som er revidert i en ny versjon pyntet med krystaller. Imidlertid er det også forslag med en firkantet hæl, en slitebane såle og bånd i malt lerret, og Louis Vuitton muldyr med en skinnsåle og lappeteppe i lett denim .

LAVE SANDALER

Louis Vuitton vår 2023-2024- sko varierer fra sandaler til tøfler til forslag med kryssede stropper, som i Passasjermodellen, detaljert med gylne stendere som husker de som ble brukt på Louis Vuitton reisebukser .

Tøffelmodellene derimot er preget av å ha et eneste bredt bånd i jeans eller Damier Azur-klede . Silhuettene er pyntet med gylne hengelåser med inngravert LV Circle-logo og Swarovski-krystallsmykker . Videre, blant Louis Vuitton lave sandaler, er det multer med doble spenner, en polstret anatomisk fotbed og en justerbar stropp foran.

WEDGES

I Louis Vuitton katalogsko 2023-2024 finner vi sandaler med maxi platå på 5 cm laget helt av gummi. De doble frontbåndene med pigger og brodert bokstav fullfører silhuetten.

Louis Vuitton-kiler har derimot en flettet tålsåle og en justerbar bakreim. Disse sommerskoene er en luksuriøs tolkning av motehusets klassiske espadrilles .

bryst

De høyhælte skoene fra Louis Vuitton vår-sommer 2023-2024-kolleksjonen spenner fra de mest klassiske pumpene med stiletthæler til Mary Jane- modellene med stropper rundt anklene, opp til slingbacks . Tipsene er tegnet eller mer avrundet, mens halsringene er dype og U-formede, som i forslagene som er sett i Chanel-skokatalogen.

Blant Louis Vuitton-pumpene er det flere vintageinspirerte modeller, med en firkantet design laget i kontrasterende leggskinn, med en stor hæl og tynne kryssede stropper .

MOCCASINS AND Lace-UP

Louis Vuitton mokasiner er laget i henhold til den tradisjonelle poseproduksjonen, som garanterer mykhet og komfort . Sålen er i skinn mens overdel er pyntet med LV Twist-dekorasjonen, inspirert av vesken med samme navn og festet til skoene av den gyldne metallkjeden .

Snøreskoene er derimot i blankt kalveskinn og detaljert av en spalte med et tynt bånd i Monogram-lerret, og gullfargede pigger langs hele profilen.

SNEAKERS

De hvite skinnsportskoene er detaljerte med luksuriøse detaljer, for eksempel det V-formede innsatsen på snørene, metalløyene og Maisonens signatur på gummisålen . Imidlertid er det joggesko beriket med kile og lateral LV Circle-logo.

Louis Vuitton joggesnor er også beriket med modeller med futuristisk design, med en overdimensjonert tunge og en massiv bølget såle, som minner om modellene i Dior-skokatalogen. Det er også de ikoniske Stellar høye skoene i skinn med kontrasterende pynt, eller i denim eller Monogram lerret .

HVORDAN KJØP LOUIS VUITTON SKO

Den nye skosamlingen Louis Vuitton for våren sommeren 2023-2024 er tilgjengelig i alle fysiske butikker eller online på det offisielle nettstedet louisvuitton.com.

Hva synes du om den nye skosko-samlingen Louis Vuitton vår sommer 2023-2024? Hva er modellene du liker mest? Foretrekker du hæl sandaler eller flate sko? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: