Max Mara 2023-2024 formelle kjoler spenner fra lange modeller med brede flared skjørt til longuetter og midi-forslag. Stoffene er lette og nesten uten innlevelse, mens designene er detaljerte med dyrebare broderier, plisserte motiv, draperier og rouches .

La oss oppdage alle de nyankomne til Max Mara 2023-2024 formelle slitekolleksjon.

MAX MARA CEREMONY DRESSES

De elegante kjolene til Max Mara har en longuette- design med et blusset skjørt på bunnen eller en rørkjole med en montert bodice. Stoffene er sateng, georgette, bomullsdrill og cady og faller mykt langs silhuetten.

For å detaljere de korte seremonielle kjolene finner vi blomstertrykk, plissédetaljer som gir bevegelse og innsatser av bånd for å knytte bue i midjen, som i den perlegrå ermeløse modellen, med bredt skjørt og sidepaneler .

ELEGANT KORTE KJOLER

Max Mara 2023-2024 korte seremonielle kjoler er preget av vanlig passform og knelengder . For å berike alle forslagene er det draperier som beriver halsringene, ballonghylser, paljetter med paljetter og Swarovski-krystaller .

De seremonielle kjolene til moren til bruden Max Mara er longuette- modeller , som satin envers-kjole med kroppsdel ​​beriket av en vev av blanke og ugjennomsiktige inlays, eller forslaget med capsermer, V-hals og georgette lapels av silke .

MAX MARA LANGE CEREMONY KLÆR

Blant kjolene Max Mara 2023-2024-seremonien er det mange lange modeller preget av brede skjørt og myke stoffer, som i Luisa Spagnoli seremoni-kjolekolleksjon. Her gir tilsetningen av en metallisk fiber lysstyrke, mens den blussede linjen danner en liten hale på baksiden.

De elegante kjolene til Max Mara er også en skulder med juvelerte detaljer i hamret metall, eller i tunika med dype sideslisser ferdig med matchende rouches . Også bemerkelsesverdig er den våteffektkjolen med volanger og utskjærte detaljer på skuldrene, og forslaget i ugjennomsiktig sateng med mikrokrystaller og smykker av smokermodellen .

ELEGANT SUITS

I stedet for seremonielle kjoler med bukser og jakker, foreslås elegante drakter som husker modellene sett i renessansens seremonielle kjolekatalog. Dette er todelt forslag , for eksempel den midnattblå kjolen med trykt satengkropp, sommerfuglhylser og sigarettbukser med kontrasterende rørledning .

Imidlertid er det jumpsuits med brede bukser fra linjen til bygningen . Et eksempel er den elegante, rødfargede Max Mara-kjeledressen med sash og ballonghylser, eller den ermeløse jumpsuiten med asymmetrisk flounce og lærbelte for å skissere midjen.

HVORDAN KJØPE MAX MARA CEREMONY KLÆR

Alle lederne for den nye Max Mara 2023-2024 formelle slitekatalogen er allerede tilgjengelig på merkevarens salgssteder, både i Italia og i utlandet, men kan også kjøpes fra nettbutikken til den offisielle nettsiden maxmara.com, hvor du også kan finne alle de andre forslagene i tillegg til dameklær. Faktisk selger Max Mara også vesker og tilbehør, sko, treningsdrakter og strandklær og produserer også en brudesamling av brudekjoler.

Hva synes du om seremonikjolene til Max Mara 2023-2024? Foretrekker du den korte eller den lange modellen? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: