Alt-over- trykk, tropiske mønstre og glitrende nyanser preger Desigual badetøy-nyhetene.

Kontrasterende farger, flounces og paljetter gjør beachwear-kolleksjonen ideell for de som vil glede seg over sommeren i glede og lyshet.

La oss se på forslagene til det spanske merket sammen og oppdage Desigual-sommeren 2023-2024-draktene!

DESIGUELLE BADER -drakter 2023-2024

De store sommerklassikerne er trekantdrakter. Modellen blir uimotståelig med kontrasterende paljettbroderier og sidebånd med duskdetaljer for å justere glippen.

I tillegg til minitrekantene med mandala-trykk, har Desigual 2023-2024-draktene også forhåndsformede kopper for sensualitet selv på kysten.

DESIGUELL BIKINI

Desigual bikinier er det du må ha i kofferten. Tropiske trykk - med palmer og blomster - og lyse farger er uimotståelige for kvinner som har et livlig og bekymringsløst humør !

Desigual badedrakt i to deler har avtagbare stropper som er ideelle for de med et fullt bryst og elsker bandet eller bandeau-modellen . Båndet kan dekonstrueres med en sentral stropp som er bundet til nakken eller forformet med en kjæreste halsringning og plissert stoff.

INDRE KOSTUMER

Desigual badedrakter i ett stykke går aldri av moten takket være muntre farger og blomster- og etniske trykk .

Desigual badedrakter i ett stykke veksler hjerteformede utringninger med en stropp bak nakken med dype V-utringninger med et bånd under brystet for å binde på baksiden.

DESIGUELT STRAND

I beachwear-kolleksjonen kan du ikke gå glipp av Desigual beachwear å ta med deg strandvesken.

Overordnede tunikaer, jumpsuits med tropiske trykk og lange kjoler med kontrasterende bruksområder er avgjørende hvis vi ønsker å være perfekte og fasjonable selv under turer i fjæra.

HVORDAN KJØPES DESIGUELT

Du kan kjøpe Desigual 2023-2024-kostymer ved å gå til en av de mange singelmerkebutikkene eller på det offisielle nettstedet www.desigual.com.

Vi anbefaler deg å oppdage også alle de nye Desigual-posene, det er fantastiske modeller!

Hva synes du om Desigual kostymer 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell foretrekker du? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: