Perler, blonder, lommer, halsringninger av alle slag, sprekker og rygg og avdekkede skuldre gir detaljer om de nye seremonielle Delsa 2023-2024. De korte modellene med bekymringsfri stil, spesielt egnet for de yngste, finner plass blant de mange fargerike lange kjolene, fantasifulle og fra flott kveld .

Leter du etter en unik og raffinert kjole for å utvikle et perfekt bryllupsutseende? Oppdag med oss ​​alle Delsa vårsommer 2023-2024 formelle kjoler!

KORTE KJOLER

Jolly stil, uregelmessig flounces og avdekket skuldre preger de nye Delsa korte kjolene for viktige dager, for eksempel bryllup og nattverd . For et raffinert utseende, kan du bytte alternative hjertetopper med krystaller og lisser og gjennomsiktige organza- skjørt for en moderne tutu .

Blant Delsa 2023-2024 seremonielle kjoler ser vi hjulmodeller, med åpen rygg pyntet med matchende buer og romantiske forslag med dype utringninger og juvelbelter . Det mangler ikke på svarte damekjoler med sjal med gardiner og glitter.

KORTE KLÆRER I FRAM- OG LANGE BINN

Hvis du ikke kan velge om du skal ha en lang eller kort kjole, kan du fokusere på det asymmetriske . Blant Delsa vårsommer 2023-2024 seremonikjoler finner vi brede og blussete bandede kreasjoner med alt over røde roser .

Ryggene som er avdekket med hjerteformede åpninger, transparenter og håndlaget håndverk, beriker de lange Delsa-korte kjolene bak mannskapshalsen. Mens et mer raffinert utseende er forbeholdt sorte, mer bustier skjedekjoler med et slør-over- skjørt og kontrasterende blomsterdekorasjon rundt midjen.

LANGE KJOLER

Sjarmen til det lange er uimotståelig, spesielt for ettermiddagsseremonier og kveldsbryllup . Bred, havfrue, glidd: i Delsa-katalogen over seremonielle kjoler 2023-2024 er du bortskjemt med valget! Ruflene pynter kjolene under undertøyet med sideslisser og tynne stropper for deg som elsker et lysere utseende.

Formalitet og raffinert eleganse preger Delsa lange kjoler i mikado med folder og lommer og topper med krøllede ermer . Den ulåste effekten veksler med sirenelinjen for elskere av tette og tøffe forslag.

LANGE KJOLER MED BLOND

Brodering i chantilly eller macramé blonder erobrer de mest romantiske og raffinerte kvinnene. I Delsa-serien med seremonielle kjoler 2023-2024 finner vi lange og fint dekorerte mønstre med blomstermotiver, for eksempel tyllkjoler med kontrasterende blå tatoveringseffektapplikasjoner .

Blant Delsa blonder kjoler vekslende kolonne og prinsisk kreasjoner, gjennomsiktige legemer med skulderputene og uten og plisserte hertugesse- skjørt, men også mer spesielle forslag med strukturerte ruffles og tog .

LANGE FLORALKJOLER

Om våren, men også om sommeren, erobrer blomstertrykk moteverdenen. Derfor kan til og med Delsa lange kjoler ikke gå glipp av helblomster, enkle eller kombinert med sorte og hvite striper. Knopper og buketter pynter elegante og brede kjoler i hertugesse og beige tyll.

LANGE SIREN KJOLER

Konvoluttlinjer som skisserer kroppen og åpnes på bunnen: dette er de nye havfrue-kjolene for kvinner som ønsker å vise frem en lysende stil. Blå, grå og rød er fargene som er valgt for Delsa-katalogen havfrue kjoler.

Blant modellene merker vi ermeløse kreasjoner med amerikanske topper eller brede skulderstropper og viktige utringninger. Vi finner også formelle kjoler med lange ermer og lyse broderier med stripete design.

LANGE KJOLER MED APPLIKASJONER OG SMYKKER

Utvidede kjoler, myke i chiffon og beriket med strålende og dyrebare bruksområder : juvelkreasjonene er designet for kvinner som vil se glitrende ut. I Delsa-katalogen over seremonielle kjoler finner vi krystaller på ryggen og beltet, men også glitterelementer og perler på topper med korte ermer eller uten.

LANGE KJOLER TIL KJEMPEFERI

De som må delta på et kveldsbryllup eller en galant begivenhet kan velge de fascinerende lange og dyrebare klærne til merket. Lys blå, midnatt blå, metallisk grå og rød er nyansene som veksler på de mest raffinerte klærne.

Plisserte hjertekjoler og modeller med broderte rygger - som Delsa brudekjoler - vil gjøre deg perfekt. Det samme gjelder løse kjoler med ruffles og flounces, juvelbelter og perler og glitter broderte bodices . For en mer moderne og god effekt, foreslår vi kjolen med lommer og folder !

ELEGANT SUITS

Skjørt eller bukse ? Hvis du har valgt et mer maskulint utseende, kan du ikke la være å elske Delsa-seremonidrakten. Stilen er enkel og raffinert på samme tid: den elegante jumpsuiten har en V-hals med flounces, korte ermer og palazzo bukser med folder og er avvist i korall og lyseblå.

HVORDAN KJØP DELSA CEREMONY KLÆR

For å kjøpe en av de mange formelle kjolene til Delsa 2023-2024, kan du gå til butikkene nærmest deg, som du kan oppdage i delen 'salgspunkter' på nettstedet www.delsa.it. I detaljistbutikkene til merket vil du også kunne utføre klesprøven og oppdage prisene, samt skreddersy arbeider for å forme den elegante kjolen etter dine behov.

Hva synes du om de nye formelle kjolene til Delsa 2023-2024? Hva er modellen som stjal hjertet ditt? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: