Om noen uker kommer dagen hvor vi alle vil gi uttrykk for fantasien vår med den mest bisarre og skumle sminken, og hvis du vil ha et ekstra utstyr, kan du oppdage de nye NYX Halloween Wicked Lippies leppestiftene. For oss kvinner er den enkleste tingen å gjøre for et uvanlig triks på Halloween å bruke farger som vi ellers ikke ville hatt.

I denne forbindelse har NYX laget en samling kløe-fargede leppestifter som tema for heksenatt med en enkel leppestift, enten det er lilla, blå eller svart. Lavprismerket er ikke nytt for disse alternative trender, for en tid tilbake hadde det opprettet Macaron Lippies-linjen, og nå torturerer det vår nåværende konto med Halloween 2023-2024 Wicked Lippies leppestifter .

12 hovedsakelig skinnende nyanser som vil gjøre at vi ønsker å bruke de klassiske rosa og røde fargene, la oss oppdage dem alle:
- Forræderi, perle lilla aubergine leppestift;
- Skandaløs, tiffany skimmergrønn leppestift;
- Pynt, gullgrønn oliven leppestift;
- Vrede, metallisk oransje-oransje leppestift;
- Synd, koboltblå skimmer leppestift;
- Kald, hvitaktig sølv leppestift;
- Udødelig, blåaktig lilla leppestift;
- Skummel, metallisk gull leppestift;
- Risque, skoggrønn leppestift;
- Kraftig, metallisk mauve leppestift;
- Cold Hearted, metallisk svart sølv leppestift;
- Misunnelse, metallisk blå elektrisk leppestift.

De 12 fortryllende NYX Wicked Lippies Halloween-leppestiftene er til salgs på nettstedet nyxcosmetics til en super lav pris på 6 dollar.
Hvis du elsker ekstravagante leppestifter, ikke gå glipp av den fantastiske samlingen av Lime Crime. Og for å holde på Halloween, kommer et annet forslag dedikert til sminke med Elf Essential Halloween.

Og har du allerede tenkt på sminke til Halloween?

Kategori: