Endelig ankommer Tom Ford Beauty til Sephora Italia for lanseringen av den nye Winter Soleil Color Collection .

Vi presenterer alle autoriserte forhandlere der du finner Tom Ford Beauty Italia-produkter!

TOM FORD BEAUTY NÅ I SALGS PÅ SEPHORA ITALIA

Elskere av merkevaren Tom Ford Beauty, gjør deg klar til å glede deg!

Endelig ankommer det berømte amerikanske merket også til Italia i noen utvalgte Sephora Beauty Stores i anledning lanseringen av den nye vakre Soleil Color-kolleksjonen.

Det vil helt sikkert være lettere å finne våre favorittprodukter fra Tom Ford Beauty, uten å måtte kjøpe på nettet, og kanskje risikere å få irriterende tollproblemer!

Lanseringen i Sephora-butikker er definitivt gjort med et smell, takket være Winter Soleil Color Collection, som ser luksusproduktene dedikert til konturering og definering av ansiktet som de absolutte hovedpersonene.

Eksempler er den vakre Skin Illuminator og The Ultimate Bronzer, uten å glemme Soleil Contouring Compact med sine delikate blandbare nyanser.

Også de nye Cream & Powder Eye Colours, doble øyenskygger med lysende nyanser som ser en kremaktig struktur kombinert med et ultra-pigmentert presset pulver, er også bemerkelsesverdig.

Et høydepunkt i samlingen, men i et begrenset opplag, er Soleil Eye & Cheek Palette som har kombinasjonen av fire sateng øyenskygger og skimmer og to ekstremt delikate rødmer.

Og hva med Ultra Rich Lip Color og Lip Color Sheer leppestifter klare til å kle leppene våre med mettede og livlige nyanser ? Alt å bli oppdaget som hele Soleil Color Tom Ford Beauty-kolleksjonen .

Men hvor kan du ta på den nye kolleksjonen og alle de mest populære Tom Ford Beauty-produktene ?

La oss sammen oppdage de valgte Sephora skjønnhetsbutikkene i Italia.

HVORDAN KJØPE TOM FORD BEAUTY ITALIA SEPHORA

Tom Ford Beauty for øyeblikket vil bare være tilgjengelig i noen Sephora parfymerier i Italia som starter i november 2023-2024 .

Det vil være mulig å oppdage den nye Soleil Color-kolleksjonen og merkets produkter utelukkende på:

Skjønnhetsbutikk SEPHORA MILANO

  • Corso Vittorio Emanuele, 24/28;
  • Corso Buenos Aires, 41;
  • Via Dante, 14;
  • Sentralstasjonen;

Skjønnhetsbutikk SEPHORA VERONA ADIGEO

  • Via Del Commercio, 49;

Skjønnhetsbutikk SEPHORA PADOVA

  • Via Santa Lucia, 11;

Skjønnhetsbutikk SEPHORA TREVISO

  • Via Calmaggiore, 31;

For øyeblikket vet vi ikke om Tom Ford Beauty -sminkelinjen vil være tilgjengelig for salg på nettet på denne siden av den offisielle Sephora-siden (for øyeblikket er det bare Tom Ford parfymer), men vi vil garantert holde deg oppdatert!

Og liker du Tom Ford Beauty-kosmetikk? Har du prøvd noe spesielt sminkeprodukt?

Kategori: