Hver selvrespektende skjønnhetsrutine går gjennom hudpleie. Dette er grunnen til at WYCON tilbyr et nytt utvalg av produkter designet for de som har lite tid eller ikke liker å sitte for lenge foran speilet.

DE NYE HUDPRODUKTENE AV WYCON COSMETICS

For å forberede huden vår før sminke, men også for velvære som går foran søvnstimene, fornyer og integrerer WYCON Cosmetics ansiktspleielinjen med nye produkter med innovative og ultrasensoriske strukturer, tilpassbare behovene til hver hudtype. Mange nye ting å ta med i din gjør-det-selv-ansiktsrensende rutine.

HYDRA ON - 24 timer fuktighetskrem (pris € 14, 90)

Den flytende og raskt absorberte kremen, den nye Hydra On av WYCON er formulert for å eliminere tørrhet og flassing opp til 24 timer. Ideell før sminke, den etterlater huden myk, glatt og silkeaktig.

Blant de andre ingrediensene beskytter vitamin E og omega 3 ansiktet mot miljøbelastninger.

GJENVINNENDE EFFEKT - ANT-RYKKEN KREM MED HYALURONSYRE (PRIS € 18, 90)

Rewind Effect har en fyldig, men raskt absorbert struktur for et nærende og oppstrammende resultat. Den rike, men ikke fete formelen, gjør den egnet allerede før påføring av sminke.

Det har en veldig høy konsentrasjon av hyaluronsyre, utmerket filler for små rynker eller tegn på uttrykk, og generelt en elastiserende og anti-aldrende effekt.

SH + 3 ØYEKONTURGEL (PRIS € 14, 90)

Gel med en regenererende og defensiv handling, ideell for å forhindre og bekjempe mørke sirkler. Formelen basert på termisk vann beriket med hyaluronsyre lover å fukte huden dypt og fylle opp rynker.


Rullen på emballasjen er flott for å massere området rundt øynene uten å stresse det.

BIPHASIC REMOVER - FACE MAKE-UP (PRIS € 7, 90)

Delikat sminkefjerner med en dobbel vann-oljeformel, ideell for å fjerne leppens sminke, selv den mest sta, uten å måtte gni for mye på følsomme områder i ansiktet.

RENGJØRING MELK - RENGJØRING MELK (PRIS € 6, 90)

Lettemulsjonsfjerner melk, designet for å fjerne sminke uten å tynge huden. Det særegne er at det kan skylles eller ikke, avhengig av vanene våre.

TONISK LOTION - TONISK ANSIKT (PRIS € 6, 90)

Ideell for å ha en tonet og forfrisket hud etter rensing. Denne ansikts-tonic er sammensatt av 90% vann, og takket være tilstedeværelsen av tyttebæret, stimulerer den mikrosirkulasjonen av huden og gjør hudfargen lysere. Det har også en antibakteriell virkning som forhindrer utseendet på kviser.

MICELLAR VANN (PRIS € 6, 90)

Dette micellare vannet tar sikte på å felle opp og løse opp urenheter i ansiktet og øynene, og respektere hudens balanse. Ideell for sensitiv hud, trenger ikke skylling og er duftfri.

RENGJØRINGSMUSSE (PRIS € 7, 90)

Denne rensende moussen er ideell for daglig ansiktsrensing, og eliminerer overflødig talg og minimerer porene, fjerner urenheter og sminkerester.

Den myke og lette strukturen angriper ikke huden og gir en øyeblikkelig følelse av friskhet .

SH + 3 FACE GOMMAGE FACIAL EXFOLIATING BEHANDLING (PRIS € 9, 90)

Den eksfolierende ansiktsbehandlingen av WYCON basert på termisk vann bidrar til å eliminere urenheter fra huden i dybden. Designet for å ha en rensende og jevnende handling, bør den brukes en eller to ganger i uken på det fuktige ansiktet. For å forstå viktigheten av denne handlingen på huden, anbefaler vi deg å lese vår artikkel dedikert til peeling.

HVOR DU KJØPER DE NYE HUDPRODUKTENE AV WYCON COSMETICS

De nye produktene til ansiktspleieprodukten WYCON Cosmetics er allerede til salgs i alle singelmerkebutikkene i hele landet, men kan også kjøpes online på den offisielle hjemmesiden til merket. Vær oppmerksom på at fraktkostnadene er gratis for bestillinger over € 9, 90 .

Er du nysgjerrig på disse produktene? Hvilken intriger du mest? Gi oss beskjed i kommentarene!

Kategori: