Imperial Spring Summer 2023-2024- seremonikjoler er fulle av raffinerte detaljer, som ruffles, paljett applikasjoner, buer og flounces som livner opp både korte kjoler og lange kjoler. I tillegg til klassiske forslag med blussede og plisserte skjørt, er det modeller med én skulder, kimono, crossover og asymmetrisk silhuett .

Nå gjenstår bare å oppdage alt det nye Imperial 2023-2024 formelle slitasje.

KORTE KJOLER

Imperial 2023-2024- seremonikjolene er laget av flytende og lette stoffer. De blussede designene er preget av blussede skjørt og en cross V-utringning. Modellene inkluderer flerfargede blomstertrykk og buerdetaljer på ermene.

Imidlertid er det blant de seremonielle, keiserlige korte kjolene en-skuldermodeller i satengeffekt stoff, med asymmetrisk utringning, maxi-rouches og lange ermer med doble krusninger på bunnen. Mens de som elsker Østen kan velge lommebokskjole med kimono ermer .

KORTE KJOLER TIL KJEMPEFERI

Keiserlige korte kjoler derimot er perfekte for en kveldsarrangement fordi de er pyntet med blonderbrodering, iriserende tekstiler, tyllinnsatser og rouches .

I tillegg, blant klærne skiller Imperial Fashion ut midi-kjolen i faux skinn med en utblusset linje på bunnen, rund hals og uten ermer. Her har skjørtet en spiss design og har en gjennomsiktig tyllkjede .

LANGE KJOLER

Strukturerte linjer for de lange keiserlige seremonikjolene preget av plisserte hjulskjørt og brede og myke silhuetter, i likhet med forslagene som er sett i Twin Set seremonielle kjolekatalog. tone.

For de som liker å skille seg ut, er de i stedet kledd i skyggelagt stoff, eller, i metallisk effekt laminert trøye, opp til kjoler kombinert med iriserende paljetter .

LANGE KJOLEKJOLER

Blant de lange seremonielle kjolene Imperial er det midi-modeller pyntet med blonder . Dette er kjoler med både blussede og rette linjer, slik som forslaget i tyll brodert med polka prikker, påført kniplinger og maxihopp for å gi bevegelse.

Til slutt er de seremonielle keiserkjolekjolene detaljerte med påførte rouches, asymmetriske hems og formede underskjørt .

HVOR Å KJØPE IMPERIAL

Imperial 2023-2024 formelle slitekolleksjon er tilgjengelig på merkets nettsted i nettbutikken www.imperialfashion.com, men også i alle merkets butikker i mange land rundt om i verden og i alle italienske regioner. På siden kan du finne hele Imperial Fashion-verdenen inkludert klær for kvinner og herre.

Hva synes du om den nye Imperial 2023-2024 formelle slitekolleksjonen? Hvilken modell likte du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: