Essence hilser sommerens ankomst velkommen med den nye trendutgaven av Beach Cruisers preget av lyse farger som gul, aprikos, rød, gull og turkis.

Denne trendutgaven gir oss vanntette produkter som er ideelle for sommeren . Samlingen er fullført med en vakker clutchbag som er ideell for oppbevaring av kostymet, men også for å ta vår favorittmakeup for å vise seg på stranden og på strandfester.

La oss sammen oppdage alle produktene fra denne nye sommertrendutgaven signert Essence Cosmetics!

KOKTE ØYESKADER (pris € 2, 89)
Disse øyenskyggene tilberedt av solfarger kan brukes både tørre og våte, for å få et sterkere utseende. Finnes i tre farger:
- 01 jenter vil bare ha SUN !

- 02 vær rolig og dra til stranden! ;

- 03 livet er en strand .

VANNPROOF Væske ØYLINER (pris € 2, 89)
Disse vanntette eyelinerne i uvanlige farger vil alltid være perfekte, perfekt for deg som vil være upåklagelig selv på stranden eller i bassenget. Finnes i to nyanser:
- 01 sol, moro og kobber !;
- 02 vær rolig og dra til stranden !.

VANNPROOFING TOPPMASKARA (pris € 2, 89)
Den nye vanntettende toppfrakkmascaraen vil være den viktigste følgesvennen til sommeren vår, fordi den vil forvandle enhver mascara til en vannbestandig en . Tilgjengelig i versjonen: 01 cruisers united .

LUCIDALABBRA (pris € 2, 49)
Søt fruktig duft for disse lipgloss Essence Beach Cruisers med solnedgangsfarger. Finnes i to farger:
- 01 I <3 sommerferie ;
- 02 jenter vil bare ha SUN !.

BLUSH MULTI COLOR (pris € 3, 79)
Blush skyggelagt fra intens aprikosrød signert Beach Cruiser Essence, perfekt for å skape et friskt og ungdommelig utseende . Tilgjengelig i farge: 01 I <3 sommerferie .

TANNING FACE JORD (pris € 3, 79)
Bronzingpulveret er en ideell alliert når solen gjemmer seg i skyene: ved å kombinere de iriserende gyldne pigmentene i den trykte håndflaten kan du lage en perfekt "solkysset" hudfarge . Finnes i fargelegging: 01 like is a beach .

SANDBLASTED EFFECT-EMMER (pris € 2, 49)
I Essence Beach Cruisers sminkesamling er det også 3D sandblåste emaljer, perfekte å vise frem på stranden. Finnes i fire farger:
- 01 I <3 sommerferie ;
- 02 jenter vil bare ha SUN !
- 03 holde ro og gå til stranden !;
- 04 livet er en strand.

OPPFYLDELSESKROPTER (pris € 3, 79)
For å bekjempe de varme dagene og gjenopplive kroppen er det den forfriskende Essence- sprayen med en lett fruktig duft . Tilgjengelig i 01 ml tar meg med til paradiset 100 ml versjonen .

BIKINI DØRKLUTTER (pris € 4, 59)
Vet du noen gang hvor du skal legge den våte bikinien? Det er ikke lenger et problem takket være denne fine koblingen som er til stede i Beach Cruisers Essence sommerkolleksjon med vanntett innerfor og munter sommertrykk. Tilgjengelig i versjonen: 01 ikke glem bikinien din .

Essence Beach Cruisers trendutgave kommer til Italia i mai og juni 2023-2024 . Vi minner deg om at hvis du ikke finner det i butikker, kan du alltid kjøpe det i Essence-nettbutikken !

Oppdag også den fabelaktige sminkekolleksjonen dedikert til verdensfotballcupen Essence Viva Brasil!

Hva synes du om denne Essence sommer 2023-2024-trendutgaven?

Kategori: