Super glow make up-utseende med den nye linjen med ansiktslyskastere med væske og pulver Accord Parfait L'Oreal Paris !

NYE ILLUMINANTER L'OREAL PARIS

Den store hovedpersonen i 2020-skjønnhetstrendene som blir populære blant kjendisene og erobrer skjønnhetsavhengige i hele verden, blir strobbeteknikken brakt til nittende grad med de nye Accord Parfait Highlights.

Denne typen sminke består av å skape ' lysglimt ' i ansiktet i bestemte områder, for eksempel midten av pannen, høye kinnben, midt på nesen, cupidens bue og hake takket være krem- eller pudderopplysere som gir en veldig klar lysstyrke, diamantfarget, som ser ut til å komme naturlig fra huden.

L'Oreal Paris-merket utvider dermed Accord Parfait-serien ved å presentere de nye lysende høydepunktene : innovative sminkeprodukter med en lyshet som aldri er sett før, for en overraskende strålende hudeffekt som fremhever lyspunktene i ansiktet!

Den innovative teknologien bak Highlight Accord Parfait presenterer en glamorøs og utførende tekstur, som er basert på kunnskap om forskjellige undertoner og sublimerer hver hudfarge takket være de myke mikroperlene som smelter sammen med huden og gjør den lysende og strålende.

La oss finne ut i detalj!

LYS I PUDDER (pris € 13, 70)

De nye lampene til Accord Parfait L'Oreal skaper deilige lyspunkter i ansiktet på en naturlig måte takket være de strålende mikro-pigmentene med en fløyelsaktig struktur.

Brukes både som en rødme og som virkelige lysstoffer, de er tilgjengelige i to veldig spesielle farger :

  • 302 R, hvit, isblå og champagne;

  • 102 D, gull, bronsebrunt og gyllent elfenben.

LYSVÆSKE 3 I 1 (pris 13, 70 euro)

De flytende illuminantene Highlight Accord Parfait L'Oreal har en høy konsentrasjon av vann og glyserin for en lett og ultrafrisk finish.

De er også ideelle som lysende grunning for å jevne og gi utstråling i ansiktet, de kan brukes både over og sammen med grunnlaget for en naturlig strålende hudeffekt.

To nyanser foreslått:

  • 101 W Golden Glow, golden beige;
  • 301 C Icy Glow, veldig lys babyrosa.

HVOR Å KJØP

Den nye linjen med ansiktslysere L'Oreal Paris Accord Parfait Highlight er allerede tilgjengelig på de beste italienske parfymerier og apotek.

Hva tror du? Liker du de nye L'Oreal-ansiktsproduktene?

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • L'Oreal Gold Obsession, Christmas 2023-2024-samlingen.
  • L'Oreal Pure Clay Face Masks.

Kategori: