Den nye Desigual-skokatalogen er full av eklektiske inspirasjoner, fra den japanske verdenen til stammebroderi til stilen til cowboyer til pop art ! Disney- trykk, graffiti og dyreutskrifter fullfører samlingen sammen med denimoverdel og dekorative lapper !

La oss sammen oppdage den nye Desigual høst vinter 2023-2024 skoskolleksjonen!

DESIGUELLE STOFFER

Desigual svarte lærstøvler er pyntet med broderte detaljer på baksiden og sidene. Den komfortable hælen på 7, 3 cm slenger vristen. Endelig er glidelåsensiden pyntet med en logo-basert glidelås.

Blant Desigual-støvlene finner vi ekte cowgirl-modeller! Med lav hæl og bred tå er disse skoene dyrebare av pigger og slangetrykk . Til slutt, for denimelskere, er det en ankelstøvel med en blå overdel i landlig stil. Stammemotiver som broderitilbehør og gyldne greske paljetter fullfører forslaget.

DESIGUELLE SNEAKERS

Desigual joggeskoene er lastet med broderier og dyrebare detaljer som vi allerede har sett i den nye Liu Jo sko-katalogen! Graveringer, stender og gyldne detaljer skiller seg ut på de svarte overdelene. Mens teksturerte broderier og fløyelsinnlegg preger bordeaux-modellen.

I den nye Desigual høst 2023-2024-katalogen finner vi grafittitemaet med skrifter, illustrasjoner og metalliske detaljer. Den dyrere stilen er endelig til stede i overdel med slangehudeffekt eller i de avtakbare tigerformede lappene .

Detaljer de høye hvite ankel joggesko med avtagbar pung i form av røde lepper ! Den originale lappen har glidelås med en stjerneformet finish.

SPORTSKO

Desigual damesko med et sporty design egner seg til å bruke i urbane omgivelser som joggesko fra den nye Zara-sko-kolleksjonen! Forslagene spenner fra graffitidekorasjoner til referanser til popkunst . Ikke gå glipp av oppfordringen til å danse med barberte buer og til Disney- verdenen med årgangstrykket Mickey Mouse !

Desigual vinter 2023-2024-sko gir ikke opp selv med retroinnslag med tennissko-joggesko. Kunstige broderier i lilla tråd eller blomster i åttitallstil definerer årgangsmodellene. For å fullføre dekorerer blomstertrykk inspirert av Art & Thread eller av orientalsk smak overdel med satengfinish.

HVORDAN KJØPES DESIGUELLE SKO

Du kan kjøpe Desigual 2023-2024-sko i fysiske butikker i hele Italia eller via det offisielle nettstedet www.desigual.com.

Hva synes du om den nye Desigual 2023-2024-sko-kolleksjonen? Liker du sportssko? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: