Merke med opprinnelse i Storbritannia som lover perfekt hud takket være bruken av produkter med organiske og naturlige ingredienser : vi presenterer deg Zeroskin !

ZEROSKIN: MERKET

Zeroskin-merket er sentrert om "kult" for hudskjønnhet. Hans hudpleieprodukter er utelukkende dedikert til ansikts- og kroppspleie for å forbedre utseendet og strukturen.

Skrubb og ansiktsmasker er merkets toppprodukter: formulert med kull og naturlige og biologiske elementer, de presenterer helt unike formuleringer.

Korrigerende produkter som tar sikte på å minimere alle de små hudrelaterte ufullkommenhetene som ofte kan være ubehagelige for oss alle.

Zeroskins oppgave er nettopp å forbedre huden, forynge den, friske den opp og gjøre den lysende hver dag gjennom organiske og parabenfrie produkter .

La oss oppdage alle de nødvendige produktene fra Zeroskin-merket, og hvor du kan kjøpe dem i Italia !

SVART FACE MASK, SVART PEEL AV CAVIAR MASK (PRIS € 27, 60 - 100 ml)

Black Peel Of Caviar Mask er den svarte masken foreslått av Zeroskin som renser og understreker lysstyrken i huden. Inni i den er til stede Caviar, som minimerer forstørrede porer, og Kaolin, som absorberer overflødig talg, noe som gjør huden perfekt mattet. Den er ideell for kombinert og fet hud.

COFFEE SCRUB ZEROSKIN (PRIS € 16, 60 - 200 ml)

Den elskede kaffeskrubben Zeroskin takket være kaffepulveret, eksfolierer forsiktig ansikt og kropp, stimulerer sirkulasjonen og eliminerer døde celler og urenheter effektivt. En skikkelig godbit for huden!

Zeroskin kaffekrubber tilbys i tre varianter:

  • Mandarin Coffee Scrub, med kaffe og mandarin;
  • Coconut Coffee Scrub, med kaffe og kokosnøtt;
  • Sjokoladekaffe Skrubbe, med kaffe og sjokolade.

KYKKELIGE KROPPSFREMSTILLINGS SPONGE (PRIS € 13, 20)

Den eksklusive Charcoal Body Exfoliating Sponge eksfolierer forsiktig huden på kroppen. Det handler om en naturlig svamp med trekull som, hvis den brukes daglig, bidrar til å gjøre huden gradvis lysere og glattere.

Mykheten i Zeroskin-svampen gjør den egnet til daglig bruk, den er egnet for alle hudtyper.

APPLE OG GRØNT TEA ØYE MASK (PRIS € 27, 60 - 10 x 100 ml)

Zeroskin Apple and Green Tea Eye Mask er en eksklusiv øyemaske spesielt designet for øyeområdet.

Tilstedeværelsen av Apple-ekstrakter og grønn te i formuleringen gir friskhet i øyekonturen, noe som minimerer tegn på grunn av utmattethet. Bare 20 minutters legging for et friskt og uthvilt utseende.

CHARCOAL KONJAC FACE CLEANSING SPONGE (PRIS € 9, 90)

For plettfri rensing av ansiktet tilbyr Zeroskin Charcoal Konjac Face Cleansing Sponge .

En klassisk konjac ansiktssvamp designet for effektivt å fjerne urenheter takket være tilstedeværelsen av bambuskull .


Delikat og behagelig på huden, det hjelper til å minimere porene, holde huden hydrert og hjelper til med å gjenopprette den naturlige dermatologiske balansen.

STOFFMASKE, 24 K KARCOAL GULDBLADMASKE (PRIS € 7, 20 - 30 ml)

24K Charcoal Gold Sheet Mask er et av de ledende produktene fra Zeroskin-merket. Det er en vevmaske som inneholder gullmikropartikler og E-vitamin med en antioksidant effekt.

En ekte luksusbehandling som lover å gi lysstyrke og tone, minimere de forstørrede porene og rense huden effektivt og varig.

HVORDAN KJENTE NEROSKIN ITALIA-PRODUKTER

For øyeblikket er det ingen Zeroskin Italia-forhandler, men det er mulig å kjøpe online . Spesielt blir alle Zeroskin hudpleieprodukter solgt på denne siden av BeautyBay-nettstedet og den engelske offisielle hjemmesiden www.zeroskin.co.uk, som sender produkter til Italia med fraktkostnader mellom £ 4.99 - £ 9.99 .

Visste du allerede dette merket for hudpleie? Gi oss beskjed om dine meninger!

DU KAN OGSÅ være interessert i:

  • Urban Decay Rehab Collection hudpleieprodukter.
  • SkinFood hudpleieprodukter med matingredienser.
  • Foreo mini Luna 2, meninger og anmeldelse.

© Reproduksjon reservert

Kategori: