Stoffets dyrehet ledsages av juveldetaljer fra ermene til krageene på baksiden. Belter med buer og edelstener former livet i elegante kjoler Luisa Spagnoli. Mens buksedrakten er revidert på en trendy måte fra totalt hvite modeller til smoking inspirasjoner!

La oss bli fascinert av eleganse og klasse i oppdagelsen av Luisa Spagnoli 2023-2024 seremonikjoler!

LUISA SPANSKE KJOLER FOR CEREMONY 2023-2024, KORTE KJOLER

Blonder kan ikke mangle fra Luisa Spagnoli høst 2023-2024 seremonikjoler! Kromatisk gjennomsiktighet er assosiert med en tone på tone underkjole . Pagoda-ermene avslutter plagget like mye som den avtakbare kragen .

Brudgommens mor vil også kunne bruke kjørelengde kjoler med strukturert design i vintersesongen. Et eksempel er honningkullulldrakten med dobbeltbrystmotiv med messingknapper.

Endelig gjenoppretter den nye kolleksjonen av Luisa Spagnoli seremonielle kjoler den lille, svarte kjolen ved å sette inn et bakruteri fullført av et blonderinnlegg. Alle modellene er utfylt med juvelerbelter som markerer livet.

KJOLER FOR CEREMONY 2023-2024 LUISA SPAGNOLI, KJOLER MED LANGE Ermer

For vinteren har korte Luisa Spagnoli seremonielle kjoler et langermet design pyntet med bjellemotiver og tre fjerdedeler . En enda mer dyrebar touch er gitt av mansjettene ferdig med juvelknapper eller med edelstenbroderi.

Alle Luisa Spagnoli kjoler er laget av høykvalitets materialer som teknisk cady, silke og georgette, men også blonder, tyll og sateng! Spesielle forholdsregler er designet for Luisa Spagnoli seremonikjoler for komfortable størrelser som den juvelerte rygghalsen med bue. Eller bonton- overlakken i blonder med strategiske flanellinnsatser som optisk skisserer silhuetten.

LANGE KJOLER

De lange seremonielle kjolene fra Luisa Spagnoli er laget av jersey eller silkegeorgette i en solid farge, pyntet med belter med en juvelert bue !

Det er mange elegante og raffinerte Luisa Spagnoli pluss formelle kjoler. Kjolen med en stiv fløyelsstykke er pyntet med kjedestropper med buer. Mens mikado- og blonderkjolen har en utskåret detalj med en juvelknapp som matcher den dyrebare beltespennen, perfekt for moren til bruden.

LUISA SPAGNOLI CEREMONY, ELEGANT COMPLETES

I den nye Luisa Spagnoli-serien for seremoni for vinterkjoler for vinter 2023-2024 mangler det ikke elegante dresser med korte eller knelange skjørt. For elskere av blonder er det en båthalsjakke kombinert med et blyantskjørt med en kamskjellskant . Mens ulldrakten er ferdig med kontrasterende pynt .

Blant kvinnenes Luisa Spagnoli seremonielle kjoler finner vi også ødelagte drakter som kombinasjonen av blonder-skjorten og skjørtet i blandet ull crêpe og juvelert lærbelte .

TAILLEUR CEREMONIAL PANTS LUISA SPAGNOLI

Buksedrakten vender tilbake til fronten av antrekkene til Luisa Spagnoli, og beriker seg med alle trender og nyvinninger vi allerede har sett i seremonielle kjoler med bukser 2023-2024!

De elegante buksene til seremonier er laget i de behagelige og fleksible tekstilene av flanell, blandet ull crêpe og stretch viskose . Passformen inkluderer i tillegg til den klassiske rette designen også slanke og sigarettlinjer . Gjerder, sidebånd og ankelskjæringer gir en ung og moderne vri .

I kombinasjon vil det være blonderjakker, blazere og smoking modeller med satin reversible toppede hvite skjorter med buehalsbånd, ruffles og lisser.

HVORDAN KJØP LUISA SPAGNOLI KJOLER

Du kan kjøpe Luisa Spagnoli høstvinter 2023-2024-seremonikjolekolleksjon på den offisielle hjemmesiden til det italienske merket www.luisaspagnoli.it og merkets butikker med ett merke.


Hva synes du om de nye Luisa Spagnoli 2023-2024-kjolene? Liker du dresser med bukser? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: