Mer enn to måneder igjen, men L'Oreal Paris tenker allerede på julen! Vi presenterer i super forhåndsvisning den splitter nye adventskalenderen 2023-2024 signert av det berømte franske lavprismerket!

L'OREAL KALENDER ADVENT JUL 2023-2024

Det elskede franske kosmetikkmerket inviterer oss til å feire jul 2023-2024 med en eksklusiv adventskalender, full av fantastiske sminke- og negleprodukter av L'Oreal.

De som elsker tradisjonen for juleferien, vil forelske seg ved første blikk med L'Oreal adventskalender! For 2023-2024 har den en rektangulær form i svart og gull og er full av nummererte bokser for å heie frem hver dag med små skjønnhetsgaver som venter på jul.

L'Oreal adventskalender er en av de vakreste skjønnhetskalendere for jule advent!

INNHOLD ADVENTKALENDER L'OREAL NATALE 2023-2024

De 24 boksene til stede i L'Oreal 2023-2024-kalenderen er fulle av spesielle gaver dedikert til sminke på øyne, lepper, ansikter og negler, men også til hudpleie og hår.

Inne i L'Oreal Paris-boksesettet er faktisk skjult flere bestselgere til stede i det permanente sortimentet L'Oreal i full størrelse og ministørrelse . Rødhet, leppestifter, neglelakk, mascara, blyanter, ansiktsmasker, sminkeutstyr, hårspray og hårolje: denne skjønnhetskalenderen inneholder virkelig alt!

DATO FOR UTGANG OG HVOR Å KJENTE ADVENTKALENDER L'OREAL

Den spektakulære adventskalenderen 2023-2024 L'Oreal Paris er allerede til salgs på det franske nettstedet til det kosmetiske merket til en pris av 75 euro . Den skulle snart ankomme Italia i parfymerforhandleren L'Oreal Paris.


Hva synes du om denne super adventskalenderen? Vil du kjøpe den?

Kategori: