Swarovski 2023-2024 smykkekatalog er inspirert av symbolikken til insekter som sommerfuglen, symbolet på transformasjon og liv eller gjenfødelsens skalbagg . Til og med de fortryllende skogvesener som reven og uglen bringer mytologien til Swarovski-krystaller.

La oss sammen oppdage den nye Swarovski høst vinter 2023-2024-kolleksjonen med en reise inn i fortryllelsen av en høstskog.

øredobber

Asymmetriske øreringer skiller seg ut i Swarovski 2023-2024-kolleksjonen, en ekte vintertrend! Anhengsmodellen med gullkjede presenterer motivet til en bille på den ene siden og en blanding av kutt og farger i mikro Crystal Pearls og Milgrain på den andre.

Mens den enkelt edderkoppformede øreringer symboliserer kraft og vekst . Juvelen bæres alene eller kombineres med en ørering som øyenstikker eller bie mønstre. Ørepynt er laget med mørk Fancy kuttet krystall, mikro Crystal Pearl og Pointiage® detaljer .

Blant de mest unike og elegante anhengene finner vi modellen inspirert av en høstskog preget av en reveformet tapp og en avtakbar skjev hale for et enklere utseende. Til slutt er par øreringer med store grå dråpeformede steiner, inspirert av en blanding av krystaller som fremkaller fjærene til en rovfugl, inspirert av ugleens visdom.

HALSBÅND

Swarovski Winter 2023-2024-katalogen er preget av fascinerende vintage-lapper . Sommerfuglmotivene, symbolet på liv og håp, fremheves av forskjellige kutt og farger på krystall og blandingen av metallplater.

Den spesielle magnetiske lukkingen av det doble magnetiske halskjedet lar det bæres som et langt dobbeltlags halskjede eller som to separate tilbehør . En kaskade av symboliske motiver, inkludert sommerfugler, hjerter og en skarab, pyntet juvelen.

Marshalsbåndet er en feiring av høstfarger med store krystaller i nyanser av sølv, grått og gull . Mens fem grå Fancy-kuttede krystaller dekorert med klatreblader sammensatt av forskjellige krystaller preger March Squirrel-modellen.

ARMBÅND

Det stive armbåndet fra mars Fox representerer all dyktighet og håndverk i Swarovski høsten 2023-2024-kolleksjonen. Ræven symboliserer vidd og intelligens i denne åpne profilmodellen laget med en blanding av fargede krystaller, satt med den eksklusive Pointiage®-teknikken.

Den åpne profilringelen henter også inspirasjonen fra en høstskog . Takket være de iriserende gråtonene minnes den fjærene til en elegant og klok ugle .

Blant armbåndene i Swarovski- kjeden ser vi modellen preget av symbolikken til forskjellige motiver inkludert billen, regenereringssymbolet og håpets sommerfugl .

RINGER

Også i Swarovski- ringene finner vi temaene for samlingen, spesielt skogfaunaen . Her er da at reven er representert i to åpne profilmodeller. Som ugla, visdomsemblem, inspirerer cocktailringen med en blanding av krystaller satt med Pointiage®-teknikken for et glamorøst vintage- utseende.

Juvelen i kolleksjonen er absolutt den doble ringen med en elegant silhuett. Den eksklusive designen er preget av det figurative motivet fra ekornet som omslutter seg energisk rundt to fingre, mens du holder en Crystal Pearl i potene .

Til slutt legger vi merke til tetningsmodellene som holder seg til trenden til ringringene . Scarab- motivene er dekorert med skinnende mikro krystallperler, pavé og blanding av metalliske plater.

HVORDAN KJØP SWAROVSKI ONLINE BUTIKKER OG BUTIKKER

Du kan kjøpe Swarovski Fall Winter 2023-2024 smykkekolleksjon på det offisielle nettstedet www.swarovski.com og i fysiske butikkene med ett merke.


Hva synes du om Swarovski 2023-2024 smykkekolleksjon? Hvilke kreasjoner har du allerede erobret? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: