AVON Cosmetics, verdensledende innen kosmetisk sektor for direktesalg neste sommer 2023-2024, foreslår CARE SUN +, solcellelinjen designet for å tilby beskyttelse og fuktighet til hele familien.

Avanserte og ultra-sensoriske formler for solkremer, oljer og kremer som er egnet til å tilfredsstille enhver hudbehov.

AVON SOMMER 2023-2024

Hvilken solkrem skal du velge om sommeren? Avon anbefaler vår berømte CARE SUN + -linje, et bredt utvalg av solkremer designet for velvære for hele familien.

Hovedpersoner er de avanserte og innovative formlene, integrert med Derma 360 ° Technology, et kompleks av fuktighetsgivende midler, solkremer, antioksidanter og vanntette ingredienser som bidrar til å effektivt beskytte huden mot UV-stråling .

Sensoriske strukturer, behagelige å påføre, ultrafuktighetsgivende og egnet for både voksne og barn. De gir liv til en serie med solreferanser som er like effektive som de gir høy ytelse og som skiller seg ut for deres utmerkede kvalitet / pris-forhold .

Det er viktig å beskytte huden under og etter soleksponering for å bevare den mot utslett, forbrenning og for tidlig aldring: Care SUN + AVON er den rette linjen for å dekke disse behovene.

La oss oppdage da alle de solfylte AVON 2023-2024!

ULTRA-VANNBESTANDT SOLAR FUKTIG SPRAY SPF15 (PRIS 11, 50 €)

Den ultra-vannavstøtende solkremen SPF15 er en middels / lav solbeskyttelse designet for mørk eller allerede solbrun hud .

Lett og perfekt smeltende, den fester seg ikke og hjelper til med å gi hudens kropp en sunn, intens og langvarig farge.

ULTRA-VANNBESTANDT SOLAR FUKTIG SPRAY SPF30 (PRIS 13, 50 €)

AVON Ultra-vannavstøtende, fuktighetsgivende solspray SPF30 ble laget for å tilfredsstille den letteste, mest følsomme og lett utsatte for erytem og solbrent hud .

Dampet over hele kroppen, motstår vann, er behagelig og bidrar til å fremme en brunfarge som effektivt beskytter huden mot UV-stråling .

Fuktighetsgivende soltrykk og kroppslotion SPF30 (PRIS 12, 50 €)

AVON SPF30 fuktighetsgivende solkrem er velegnet for ansikt og kropp, og gir høy beskyttelse egnet for alle hudtyper og hudtyper.

Lett og lett absorbert det letter produksjonen av melanin, og beskytter huden i ansiktet og kroppen mot for tidlig aldring på grunn av overdreven soleksponering og dypt fuktighet.

ULTRA-motstandsdyktig fuktighetsgivende vannløsning LOTION SPF50 (PRIS € 12, 50)

AVON SPF50 fuktighetsgivende solkrem er designet for å beskytte huden til voksne og barn, og gir total beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler .

Tilstedeværelsen av kjemiske filtre med høy ytelse kombinert med fuktighetsgivende midler, minimerer skader forårsaket av solen ved å forhindre utslett, forbrenninger og aldring av huden, noe som hjelper med å gjøre huden alltid myk og perfekt hydrert.

MULTIPROTECTIVE FACE Fuktighetsgivende CREAM SPF30 (PRIS 9, 95 €)

AVON lanserer også den beskyttende fuktighetsgivende kremen spesielt for ansiktet med en beskyttelsesfaktor på 30, designet for å effektivt beskytte huden i det mest følsomme og delikate kroppsområdet.

Den lette og komfortable formelen kombinerer effektive UV-filtre med fuktighetsgivende midler som optimaliserer brunfargen, forhindrer utslett og forbrenninger og holder huden myk, næret og hydrert.

ANTIDIGE ÅLDER SOLE FACE CREAM MED VANNBASERT FACE SPF50 (PRIS 9, 95 €)

Den ultra-vannavstøtende anti-aging ansiktssolkremen med SPF30 AVON gir full beskyttelse takket være den høye beskyttelsesfaktoren som er egnet for å bevare klar og følsom hud.

En ekte ansiktsbehandling som beskytter alle typer ultrafiolett bestråling, og som beskytter huden mot aldring av huden takket være en markant antiradikal handling.

ULTRA-DRESSING LOTION TANNING ACCELERATOR (€ 14, 00 PRIS)

Blant solforslagene AVON 2023-2024 fremstår den fuktighetsgivende gass som tanner lotion som øker brunfargen og gjør den lysende og varig over tid, og beskytter den mot skader forårsaket av solen.

Den spesielt fuktighetsgivende formelen holder huden myk og fløyelsaktig selv etter eksponering, noe som gir solbrunen et sunt utseende og forlenger det over tid.

SOLAR SPRAY BARN TURQUOISE FORMULA SPF30 (PRIS 13, 50 €)

Solsprayen Kids formel turkis SPF 30 er designet for barn, motstår vann og er formulert for å motstå enhver form for aktivitet under solen.

Delikat og lett, det blir raskt absorbert uten behov for massasje og beskytter effektivt sart hud, uten å smøre eller feste.

SPF50 ON THE GO MULTIVITAMIN SUN CREAM (PRIS € 8, 50)

SPF50 On The Go multivitamin solkrem beskytter effektivt sensitive barn som effektivt, og beskytter UV-stråler gjennom en behagelig og sensorisk struktur.


Den massive tilstedeværelsen av vitaminer i formelen bidrar til å forhindre ikke bare utslett og forbrenning, men også de oksidative hudprosessene som er ansvarlige for for tidlig aldring .

SPF50 MULTIVITAMIN SOLKREM (PRIS 13, 50 €)

Den samme formelen, men en beskyttelsesfaktor på 50 for SPF50 AVON multivitamin solkrem som, rik på vitaminer, forhindrer oksidativt stress, og gir huden en gylden og jevn farge.

Egnet for både voksne og barn, og tilbyr en smeltende og lett absorberbar formel som gir komfort, beskyttelse og intens fuktighet.

ETTER SUN SPRAYFRITTING (PRIS € 11, 00)

AVON er også oppmerksom på ettereksponering og foreslår at den forfriskende etter-solsprayen skal fordampes etter eksponering for tapt hydrering.

Frisk og lett, det beroliger sensitiv hud som for barn ved å bidra til å forlenge solbrunet og forhindre rødhet og irritasjon.

ULTRA-fuktighetsgivende etter solen lotion (PRIS € 11, 00)

Den nye ultra-fuktighetsgivende forfriskende lotion foreslått av AVON er en etter-sol lotion egnet for alle hudtyper, med en smeltende og lett tekstur, designet for å berolige og rehydrere etter eksponering.

Tilstedeværelsen av Aloe Vera beskytter huden mot rødhet og irritasjon forårsaket av solen, og hjelper til med å forlenge den gyldne hudfarge erobret under solen!

ETTER SUN ICE EFFECT GEL (PRIS € 8, 50)

Veldig frisk Ice Effect After Sun Gel med Aloe AVON tilbyr en hurtig, absorberende geltekstur som gir huden umiddelbar komfort og en behagelig følelse av friskhet.

Tilstedeværelsen av Aloe Vera reduserer rødhet ved å bidra til å gjenopprette det optimale nivået av hudfuktighet, og hjelper til med å forlenge solbrunet.

SELVBRINGENDE MUSSE RASK TØRRING (PRIS 11, 50 €)

For de som liker en solbrun, men foretrekker å unngå direkte soleksponering, tilbyr Avon den selvtørkende, hurtigtørkende musen som gir en naturlig, ensartet og homogen hudfarge selv uten sol.

Den innovative formelen gir en optimal distribusjon av produktet som ikke flekker, og lar deg kle deg umiddelbart, noe som gir huden din en naturlig og solbrun gylden farge .

Garvning ansikt og kroppslotion (pris € 14, 00)

AVON-ansikts- og kroppsbruningskrem simulerer brunfargen likt, men gjennom en behagelig flytende struktur som påføres nøyaktig som en kroppskrem.

Også raskt absorbert, og gir hudens næring og fuktighet som perfekt etterligner den naturlige brunfargen både i ansiktet og på kroppen.

Fuktighetsgivende solær lotion ansikt og kropp SPF50 underveis (pris € 14, 00)

SPF50 On The Go fuktighetsgivende ansikts- og kroppssolkrem er designet for sensitiv og klar hud, og gir total beskyttelse mot ultrafiolett stråling, og beskytter huden ikke bare mot aldring, men også mot erytem og rødhet.

Delikat, behagelig og lett å påføre, den motstår vann og gir huden en progressiv intens og gylden brunfarge.

SOLAR FACE AND LODION LOTION SPF50 (PRIS € 16, 00)

Delikat og smeltende, også designet for sensitiv og reaktiv hud. SPF50 solkrem for ansikt og kropp er egnet for både voksne og barn.

En sikker og effektiv totalbeskyttelse som beskytter huden mot fotograferingsskader uten å begrense den verdsatte gyldne fargen som er typisk for soling!

UTVIDT TANNING SPRAY OLJE (PRIS € 8, 50)

Oversikten over Avon-solcellepaneler sommer 2023-2024, avsluttes med den utvidede tan oljesprayen, en perfekt tørr olje for mørk og allerede solbrun hud som gradvis intensiverer soling ved å bevare den over tid.

Den er lett og lett absorberbar, den har ingen solfilter : av denne grunn er den ikke egnet for sensitiv hud, for eksempel barn.

HVORDAN KJØPE SOLAR AVON

Alle Sun + Avon Care solkremer er allerede tilgjengelig for kjøp bare ved å kontakte programleder Avon nærmere hjemmet.

Det er også mulig å kjøpe online direkte på det offisielle Avon-nettstedet www.avon.it.

Og har du allerede valgt solkremen til neste sommer 2023-2024? Hvilke av disse forslagene passer for dine behov?

Kategori: