For vintersesongen tilbyr Collistar 4 myke, fargerike og parfymerte kos, perfekte allierte for kroppen: den nye Soft Well-Being Burri!

BURRI SAMLING AV VELVENDE KOLLISTAR

For å skjemme bort kroppen etter et bad og slukke huden spesielt om vinteren, har Collistar laget en serie av avslappende og appetittvekkende behandlinger som kan tilfredsstille både berøring og lukt.

De nye Soft Wellbeing Burs har en struktur som smelter i kontakt med overhuden: rike og konsistente, de blir myke og glatte når de er spredt, slik at huden får næring og glatt. Passer for alle, men spesielt for tørre og dehydrerte skinn. De absorberer raskt, og gir en følelse av fuktighet og et parfymeret preg.

Vanlig ingrediens i de 4 kroppsbehandlingene er sheasmør, som er kombinert med andre buttere, essensielle oljer og ekstrakter. Hvert produkt tar opp duftene fra Wellness Collection : 4 forskjellige aromaer fra formuleringene av Wellness Scent, Scent of Happiness, Scent of Love and Scent of Energy.

De er ideelle etter badekar eller dusj. De er inne i en vase som minner om linjens farger . La oss finne ut det 4 Collistar velværesmøret!

MYK VELNESS MUTTER - TONING

Passer for deg som leter etter en tonende, nærende og jevnende effekt. De velduftende notene minnes de friske og aromatiske duftene fra Wellness Parfume, revitaliserende og antistress, mens det myke avtrykket er av shea- og mango- buttere, som gir næring til huden.

MYKT SLUKT AV LYKKE - EUFORISERING

Krukke med et pulserende oransje vitamin til dette myke kroppssmøret. Sheasmør er kombinert med kakaosmør, fuktighetsgivende og omstrukturering, og duften av lykke er ifølge Collistar den av blomsterrike og fruktige essensielle oljer kombinert med middelhavsekstrakter. Perfekt for de som leter etter en euforisk, nærende og jevnende effekt.

SOFT BUTTER OF KJÆRLIGHET - SEDUKTIV

Kjærligheten er farget rosa og per definisjon søt og forførende . Burro dell'Amore kombinerer sheasmør med essensielle oljer og rosesmør, fuktighetsgivende og beroligende. Duften er den mest sensuelle av dronningen av blomster. Ideell for de som elsker delikate dufter.

ENERGY BUTTER - ENERGIZING

Munter, energisk og vitaminisk, pakken med dette smøret kunne bare være gul ! Energy Butter kombinerer sheaolje med essensielle oljer og aprikossmør, fuktighetsgivende og jevnende. Den mest vitaliserende av de 4 kroppskosmetikkene Collistar er forfriskende, næringsrik og jevn.

HVORDAN FINNE KOLLISTARVELNESSEN MUTTER OG PRIS

Den nye kolleksjonen fra Burri del Benessere Collistar er allerede til salgs til en pris av 26 euro hver på denne siden av Collistar-nettstedet og i alle parfymerforhandlere av merket.

Liker du disse nye parfymerte kroppssnurrene fra Collistar? Hvilken foretrekker du? Gi oss beskjed om dine meninger i kommentarene

Kategori: