Chanel 2023-2024- brillekatalogen er preget av en vintage og retro smakdesign, som vi finner i kattøyebriller og pilotmodeller . Det mangler imidlertid ikke mer innovative forslag som pantosglassene .

Nå trenger vi bare å oppdage alle de nyankomne Chanel-briller-kolleksjonen 2023-2024.

CHANEL EYEGLASSES 2023-2024

Chanel- kattøyemodell kvinners briller har en lys silhuett og buede linjer. Skilpaddeskall eller tofarget acetatrammer er pyntet med den doble C-logoen på stengene.

Mens glassene med den rektangulære rammen har en mer klassisk form, som er detaljert av metallinnsatser og fancy perler .

CHANEL BUTTERFLY EYEGLASSES

Blant Chanel-briller er retroinspirerte modeller fra 70-tallet sommerfuglglass . De avrundede linjene og en langstrakt silhuett gir et snev av elegant til alle forslagene.

Rammene er laget av acetat og metall, mens fargepaletten er rik på nyanser og spesielle kombinasjoner som gjennomsiktig lyserosa, svart, rubinrød og intens grønn .

CHANEL EYEGLASSES PANTOS MODELL

Chanel juvelglass er pantomodellene som maison beriker med perlekjeder og skinndetaljer . Rammene er preget av den klassiske laterale CC-logoen, av gyldne vever på de små stolpene og av frontalmetalldetaljer .

Fargene spenner fra gjennomsiktig beige til tortoiseshell, og går gjennom klassisk brunt til det mest vågale grønt med en marmorert glittereffekt .

ØYEWEAR PILOT MODELL GLASSER

Chanel pilot- modellbrillen har en vintage design. Linsene har derimot en firkantet eller mer avrundet form .

Videre er de tynne rammene i gull eller acetatmetall beriket med faste perler og edelmetallstenger med diamantbehandling .

CHANEL EYEGLASSES kvadratramme

De firkantede brillen har en veldig klassisk form med veldefinerte linjer. Modellene i katalogen er preget av metallrammer med en tone-til-tone kjedebehandling, både på stengene og på fronten.


Acetatglassene er derimot pyntet med fancy perler, dyrebare gullfargede vever og en CC-sidelogo eller bokstav .

CHANEL TONDI EYEGLASSES

De runde brillen mykner utseendet takket være den spesielle formen på linsene, både ordentlig rund og mer tåre .

Rammene er laget mer spesielle og originale av kjedeinnsatser og forgylte frontdetaljer eller på de små stolpene, som gir karakter og lysstyrke .

HVORDAN KJENTE CHANEL EYEGLASSER OG PRISER

Chanel-briller kan kjøpes i atelierene til merket og i autoriserte optiske butikker, se etter den som er nærmest deg med butikklokalisereren til det offisielle nettstedet til merket www.chanel.com.

Chanel ramme priser generelt varierer fra 250 euro til 300 euro . Til dette beløpet er det da nødvendig å legge til kostnadene for linsene som åpenbart avhenger av den valgte linsetype (korrigerende linser, beskyttelseslinser, progressive linser, linser med antirefleksbehandling, etc.) og på synspatologier (presbyopia, nærsynthet, astigmatisme, hyperopi).

Hva synes du om Chanel-brillekolleksjonen? Hva slags rammer foretrekker du? Gi oss beskjed med en kommentar!

Kategori: