Elsker du tatoveringer, men føler deg ikke klar til å velge en for livet? Det engelske merket Paperself har løsningen for deg med de nye midlertidige Paperself Tattoo Me-tatoveringene!

TATTOO PAPPER

Fra blomsterdesign til marintype, gjennom geometriske design, dyr, men også buer, stammedekorasjoner og juveleffektdesign: Paperself Tattoo Me midlertidige tatoveringer er vakre og dekorerer kroppen på en veldig elegant måte.

Etter å ha erobret det internasjonale skjønnhetsmarkedet med sitt enorme og ekstravagante tilbud om falske papirvipper, endrer Paperself kurs og inkluderer i sitt sortiment et fantastisk utvalg av midlertidige tatoveringer, perfekt for de som elsker å dekorere kroppene sine med originale design, men bare for noen dager!

MIDLERTIDIGE TATTOOS

Hva er midlertidige tatoveringer? Akkurat som " overføringer " vi brukte som barn, blir midlertidige tatoveringer påført tørr og ren hud, og bare takket være noen få dråper vann overfører de oss en farget tatovering, i svart / hvitt eller en metallisk effekt og en spektakulær juvel.

Hvor lenge varer midlertidige tatoveringer? Tattoo Me Paperself varer fra 2 til 4 dager og kan fjernes med enkel såpe og vann.

Hvis du lurer på om de er trygge og av hvem de kan brukes, informerer vi deg dessuten om at det britiske merkets midlertidige tatoveringer er giftfrie og trygge for huden. De er også vanntette, vannavvisende og passer for alle, også for barn over 3 år.

Den glamorøse detaljen som gjør forskjellen? Disse spesielle midlertidige tatoveringene ble også brukt av det japanske profesjonelle sminkemerket Shu Uemura, men de ble også opprettet for det meget berømte britiske museet Victoria & Albert Museum for motevisninger og utstillinger av Alexandar Mcqueen . I tillegg dukket Paperself midlertidige tatoveringer opp i den fantastiske sagaen filmen The Hunger Games!


Når gjelder midlertidige tatoveringer? Når du vil! For fester, festivaler, arrangementer, fotoseanser, moteshow, akkurat som hver gang du vil! Midlertidige tatoveringer er faktisk et utmerket alternativ for de som elsker tatoveringer, men har ingen intensjoner om å ha en for livet. På denne måten kan de bæres i noen dager og kanskje tenke på valget om å lage en endelig en!

TYPER TIDIGE TATTOOS-PAPPER

Her er de spektakulære designene av midlertidige tatoveringer fra Paperself på nært hold! Blant de vakreste designene er det absolutt de av midlertidige tatoveringer med blomster og sommerfugler, perfekt til å pryde kroppen med femininitet.

Fordelen med midlertidige tatoveringer? De kan brukes fritt hvor vi vil, selv i 'vanskelige' områder der vi sannsynligvis aldri ville tatt tatovering. Blant disse områdene er det absolutt hender og nakke, av de utsatte punktene preget av en veldig delikat hud som knapt holder fargen på tatoveringer upåklagelig.

Midlertidige tatoveringer av metall er også veldig vakre: perfekte til sommeren, de skiller seg veldig ut med en brunfarge.

For å lage spesielle utseende kan vi blande bittesmå tatoveringer som gir deg glede av alle deler av kroppen, fra spill til ansiktet, akkurat som disse tatoveringene inspirert av kortverdenen og Alice in Wonderland.

Elsker du katter? Her er din Tattoo Me Paperself med søte kattunger !

Tatoveringer med buer er blant de mest elskede og feminine, her er en vakker å påføre og fjerne når du vil signert Paperself Tattoo Me!

Blant de midlertidige tatoveringene til det engelske merket finner vi også blomstermotiver og deilige små hunder .

Elsker du fjærkledde tatoveringer? Her er den lett flyttbare varianten! Merket tilbyr også vakre tatoveringer med sommerfugler, dog i en semi-permanent versjon, perfekt for evig ubesluttsomhet.

Her er da de vakre mange tidsversjonene av de mest etterspurte verkene, tatoveringene med et marint tema, og spesielt tatoveringene med ankeret!

Sommerfugler er ikke de eneste insektene som er vakre i en tatoveringsversjon! Tatoveringer med marihøner, øyenstikker tatoveringer og de med biller er også nydelige!

Paperself tilbyr midlertidige tatoveringer av flak i en farget og svart og hvit variant, super chic.

Perfekt for de som elsker stammestil. Her er også tatoveringer med smykkevann, vakre på hender og fingre så vel som på kroppen.

PRIS OG HVOR Å KJØP

Hvor kjøper du midlertidige Tattoo Me Paperself tatoveringer? De er til salgs på det offisielle nettstedet til merket, på denne siden. Prisene på midlertidige tatoveringer varierer avhengig av stil og størrelse på valgt design. Spesielt er midlertidige små tatoveringer priset til 5 pund, mens mutipakker med mer midlertidige tatoveringer koster 6 til 7 pund.

Får du midlertidige tatoveringer ? Hvilket av designene foreslått av Tattoo Me Paperself liker du best? Gi oss beskjed om inntrykkene dine ved å gi oss en kommentar!

HVIS DU ELSKER TATTOOS KAN DU OGSÅ LIKE:

  • 24 karat midlertidige tatoveringer;
  • 200 bilder og vakre ideer for par tatoveringer;
  • Mange ideer og bilder av små tatoveringer;
  • Bilder, betydninger og ideer om Maori-tatoveringer.

Kategori: