Enkle og minimalistiske design kjennetegner Brosway 2023-2024- øreringene, fra loppemodellene til anhengene . Alle dyrebare gjenstander er også detaljert med sjarm i form av stjerner, hjerter og buer, og pyntet med faste steiner, krystaller og pavé- sirkoner .

Timer du bare trenger å oppdage alle Brosway øreringer 2023-2024 nyheter forhåndsvisning .

LOBO ØRNINGER

Ørepynt har en enkel, men imponerende design. Alle lyspunktene er laget av 316L stål og rosegull og pyntet med Swarovski Elements-krystaller .

ØRINGER VENTER

De dinglende øreringene har en langstrakt silhuett og er detaljerte med hjerteformede sjarm, sommerfugler, blomster og stjerner, for eksempel Brosway-tilhørighetene i messingøreringer med galvanisk gull og Swarovski gyldne skyggekrystaller, antikkrosa og peridot .

Blant nyhetene finner vi anhengene med ordet "Live Love Laugh" og de dyrebare modulære ringene i rhodiumbelagt messing og hvite sirkoner .

SIRKEL ØRINGER

De store øreringene har en sirkelform, både lukket og åpent, med en moderne og moderne stil. De enkle og minimalistiske designene er detaljert av doble sirkler, anheng og zirkonpavé .

GULLE ØRINGER

Den gule gullfinishen gjør øreringene til merket lyse og elegante, for eksempel Brosway tringøreringer som er pyntet med innlegg av fargede Swarovski Elements-krystaller .

Det mangler imidlertid ikke mer spesielle forslag i form av en fjær, hjerte eller beriket med anheng, måne og stjerner.

ROSE GULLPLATEDE ØRINGER

Raffinerte og feminine er de ørepynt med gullbelagte rosiner som er tilgjengelige både med sjarm og fliser, for eksempel Brosway eller hjerterecchini laget av 316L stål og rosa krystaller, som for formen husker forslagene som er sett i Swarovski-smykkekolleksjonen.

SØLRE ØRNINGER

Enkle, men med stor innvirkning, er 925 sølvøreringer, som er preget av å ha spesielle former som buer, stjerner, hjerter og firkløver. Videre er alle forslagene beriket med juvelerte innstillinger og hvite zirkoner .

HVORDAN KJØPE BROSWAY ØRINGER

Hele Brosway 2023-2024 øreringskolleksjonen er tilgjengelig på den offisielle nettsiden til merkevaren i nettbutikken www.brosway.com og i de mange salgsstedene til merket.


I tillegg til kvinneøreringer i Brosway-butikker finner vi også Brosway-smykkelinjer for menn, klokker til ham og tilbehør til henne og menn, for eksempel mansjettknapper. Vi anbefaler deg å sjekke siden for ikke å gå glipp av sesongbaserte kampanjer og rabatter på italienske merke juveler.

Hva synes du om den nye Brosway 2023-2024-øreringskolleksjonen? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: