Blant de nyankomne Alviero Martini Prima Classe lommebok våren sommeren 2023-2024 skiller seg ut for det fargerike og morsomme Otomì-trykket inspirert av Mexico ! De nye modellene i ensfarget farge har en logo for maksimal juvelbokstaver mens det er mange klassiske forslag til nostalgi!

La oss sammen oppdage den nye Alviero Martini Prima Classe-lommeboken vår sommeren 2023-2024- katalogen !

ALVIERO MARTINI FØRSTE KLASSEVALLET

Det nye trykket inspirert av de livlige designene som er typisk for den meksikanske Otomì- teknikken, beskriver også Alviero Martini Prima Classe 2023-2024-lommebøker. Glidelåsmodellen er fullført av innlegg i glatt bovint skinn og ribbet med en matt finish. Internt har den en myntpung med glidelås og over tjue rom for kort og dokumenter.

Lommeboken er laget av Geo Classic- trykkstoff og er beriket med en elegant frontinnsats i pytontrykt skinn . Malingsdetaljer er ferdige med denne modellen så vel som Geo Safari- stoffvarianten. Begge lommebøkene har glidelåslukking og glidelåslomme på innsiden. Disse modellene, fra Alviero Martini Prima Classe sommer 2023-2024-kolleksjonen, er også utstyrt med tre dokumentrom, tre seddelholdere og seksten kredittkortsinnehavere .

ZIP AROUND WALLET

Blant Alviero Martini Prima Classe våren 2023-2024 glidelås rundt lommebøker ser vi de fargede modellene inkludert de svarte og elfenbenvariantene med den nye maxi log o. Den gylne maskinvaren til frontbokstaver pynter disse lommebøkene i preget stoff pyntet med nappainnsatser med Geo Classic-trykk .

Mens det raffinerte Saffiano- trykket definerer den moderne linjen i den granateplefargede lommeboken. De flere innvendige mellomrommene er pyntet med logoforingen i sandfarget jacquard- polyester.

WALLET MED KNAPP

I Alviero Martini 1 ° Classe lommeboksamling våren sommeren 2023-2024 finner vi også de tradisjonelle linjene i Mariposa- modellen. Dette bifolderforslaget er laget av Geo Classic-stoff med innsatser i pytontrykt skinn og malt kuskinn.


En mer romslig variant er representert av lommebokens rektangulære geometrier som kombinerer den delikate Geo Safari-skyggen med de dyrebare malingsdetaljene .

Til slutt, alltid med knappelukkingen, er det også to forslag preget av det nye digitale trykket som minner om de fargerike elementene i meksikansk flora og fauna, revidert i en drømnøkkel.

PURSE OG MINI POCHETTE

Alegria Smile- poser kan brukes som vesken eller som en nødvendighet . Tilgjengelig i nøkkelfargene i samlingen som svart, elfenben og blått. De er pyntet med en lysende logo i gyllene bokstaver . Internt er det et logoet jacquard polyesterfarget sandforing og en kortholder i preget stoff med en varmstemplet logo

Mens vi er blant clutchvesker med mansjetter, bemerker vi, i tillegg til den uunngåelige Geo Classic, den nye modellen i preget Saffiano- stoff med Otomì- trykk og innlegg i malt kuskinn . Dette forslaget skiller seg ut for det blomsterformede anhenget i Geo Classic-trykk nappaskinn og den interne saffiano-trykte kortholderen med preget logo.


HVORDAN KJØP ALVIERO MARTINI FØRSTE KLASSE

Du kan kjøpe de nye Alviero Martini Prima Classe-lommebøkene på alle fysiske butikker og autoriserte forhandlere med ett merke. Nettbutikken www.alvieromartini.it er også tilgjengelig. Vi informerer deg også om at Alviero Martini-butikker også er til stede i de forskjellige italienske utsalgsstedene for å spare penger uten å gi opp klassen!

Hva synes du om den nye Alviero Martini Prima Classe lommebok våren sommer 2023-2024-kolleksjonen? Hvilke modeller liker du mest? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

Kategori: