Mangokostymer er preget av åpenhet, buer og utskårne detaljer. Fargepaletten fokuserer på den elegante sorte også i mønstre med hvitt. Klærne omfavner i stedet fargene på strendene og på sanden . En følelse av sommervarme erindret av hekling og nettarbeid .

La oss ta en titt sammen med alle Mango 2023-2024 badetøy- og badetøynyheter!

MANGO COSTUMI NY KOLLEKSJON

Mango-bikinien leker med svarte og hvite mønstre . Rutet eller i polka - dot- versjonen er ledsaget av buer mellom koppene og på sidene av trusen.

Trekantdraktene har en grunnleggende profil både i semsket skinnversjon og i modellen med synlig søm i undertøystil.

Endelig har badedrakter for kvinner klassiske stropper eller festinger bak nakken . Spesielt den røde modellen dekorert med prangende ruffles .

BELTKOSTUMER

Inne i Mango-draktkolleksjonen skiller todelte badedrakter seg ut for deres retro- touch. Underbuksene med høy midje og krøllen på koppene gir vintage referanser.

Blant Mango-badedraktene noterer vi oss modellen med kamskjellete kanter uten å markere huden og de kritiske punktene. I mange tilfeller er hengslene flyttbare .

MANGO INNE KOSTUMER

I Mango 2023-2024-kostymerkatalogen kan vi finne mer provoserende modeller med dype V-formede avløp og gjennomsiktige innlegg .

Mango badedrakter i ett stykke henter inspirasjon fra internasjonale catwalks med trykkfargestrykk i to fargevariasjoner.

Andre modeller tilbyr marine striper, fargeblokk med belte og til slutt en ribbet prosessering!

HELE SWIMSUIT

Mango badedrakter i full lengde med asymmetri er mer spesifikke, som en-skuldersmodellen eller med utskårne detaljer.

Bruken av buer gir liv til kostymer i solide farger så vel som blomstermønstre .

MANGO STRAND

Blant klærne til sjøen finner vi også gjennomsynsmodeller . Underkjole med kort fôr fås i to varianter, gull eller terrakotta. Mens den tofargede perforerte kjolen viser et hekleverk .

Linmodellene varierer fra den grunnleggende linning i midjen til den hvite kaftanen med dusker og puffhylser. Midikjolen med frontknapping og belte er trykt i striper med falmet effekt .

Blant de korte cover-ups er det den maxi hvite t-skjorten med dusker langs falsen og minikaftanen med flerfarget blomsterbroderi

SJØKLÆR

Mango badetøy fokuserer på friske og klare farger som krem, elfenben, beige, gul og oker med mørke aksenter gitt av ultramarinblått. T-skjortene er hvite, i lin med kryssende mønster eller i bomull med heklearbeid.

Jumpsuitene er laget av lin eller bomull med brede bukser, også beskåret, og topper med en firkantet utringning. Den mest byutførte versjonen er beriket av den snudde halsen, de kontrasterende knappene og rammen i midjen.

Ornamental, den overdimensjonerte openwork-nett-genseren med buehylser som skal bæres på den tette beskårne toppen med en båthalsring eller på tanktoppen med etniske grenser.

HVORDAN KJENTE MANGO KOSTUMER

Alle plaggene og kostymene til den nye Mango beachwear-linjen er allerede tilgjengelig på websiden shop.mango.com, hvor du også kan finne listen over alle italienske butikker. Følg med på siden under sesongslutt for å kjøpe klær, tilbehør og badetøy som er i salg . I tillegg promoterer Mango salg i midten av sesongen, en flott grunn til å ta et raskt hopp til nærmeste salgspunkt.

Hva synes du om den nye sjølinjen i Mango? Hva er favorittmodellene dine? Gi oss beskjed med en kommentar.

Kategori: