Emporio Armani vesker 2023-2024-kolleksjonen er inspirert av storbyen. De foreslåtte modellene er preget av en moderne design, med moderne detaljer og utførelse. Ikke bare praktiske polstrede shoppere, men også elegante clutcher og skuldervesker . For å gjøre forslagene til merket mer spesielle, finner vi krokodilleprint, teknisk stoff, fløyel og fuskepels .

Når det er sagt, er alt som gjenstår å oppdage sammen de nyankomne Emporio Armani høsten vinter 2023-2024-katalogen.

HÅNDVESKER

Emporio Armani 2023-2024-posene er et uttrykk for eleganse og modernitet . Fargepaletten inkluderer nyanser som er typiske for vintersesongen, for eksempel sort, rødt og burgunder . Linjen med vesker består av modeller med en essensiell design, både i miniversjonen og i den større og større versjonen.

Miniposene er formet som en mappe eller en trekkspill . Noen med håndtak og snap-klaff lukking og sikksakk detalj, mens andre er detaljert med en godteri- pink faux pels dekker.

De større håndvesker er i hamret skinn eller med krokodilletrykk, og kan flauntes for hånd eller skulder hvis de er utstyrt med en skulderrem. Disse posene har det spesielle ved å ha en metalldetalj med bokstaven logo foran.

SKULDERPOSE

Emporio Armani vinter 2023-2024-vesker er preget av en elegant og tonal stil, som vi finner i skulderforslagene. Dette er modeller med skulderrem pyntet med metallkjededetalj, pluss den uunngåelige trekantede lukkingen med logo.

Skuldervesker er innovative og unike . Et eksempel er bordeaux- vattert mønster med dråpe-motiv, eller vesken med to-tone fuskepelsfor, med en rockekarakter . Endelig er et tilbehørssymbol for samtid den svarte vesken i fløyel og maling, detaljert av EA-logoen som lettelse foran.

SKULDERPOSE

Den moderne og uformelle karakteren til Emporio Armani høsten 2023-2024-kolleksjonen skinner spesielt gjennom skulderstroppene. De mest sportslige modellene er brede og med myk tekstur . Dette er Puffer-vesker med polstring i teknisk stoff, polstret og vattert .

Mens de mer elegante modellene, med redusert størrelse, pyntes med et piggmotiv eller, ved skulderremmen med vevd kjede .

Crossbody- posene inkluderer også fløyelsposer som den elektriske blå modellen, med patentskinninnsatser og den ikoniske trekantede detaljene med logo . Mens for de som vil overraske, er det den ørneformede vesken, symbolet på merket, med glidelås og avtagbar skulderstropp.

SHOPPER

Kjøperne i Emporio Armani høst vinter 2023-2024-katalogen har en enkel og veldig viktig design. Dette er gode og praktiske vesker som merket tilbyr fra den trapesformede formen og med doble håndtak, som modellene som allerede er sett i Love Moschino posekatalogen.

Handleposene er detaljerte med sjarm, den maxi-graverte logoen eller det vatterte econappa- dekselet med et dropmotiv . Selv det mest klassiske forslaget er beriket av elegante detaljer, for eksempel den gyldne plakettstengingen og den hevede sømmen på bunnen av håndtakene.

MINI-VESKE OG KLUTT

Koblingene i Emporio Armani 2023-2024-katalogen er et uttrykk for eleganse og foredling, både i materialer og detaljer . Dessuten er de preget av den lille skulderreimen med en tynn kjede og den klassiske, logoerte metallplaten .

Blant forslagene i mappen finner vi modeller i skinn med laminert finish eller med krokodille-trykk pluss en sikk-sakk-detalj på klaffen. Disse veksler med mer originale varianter, slik som satengkoblingen helt dekket med paljetter . Til slutt legger vi merke til den mer uformelle rektangulære koblingen i vattert lærdeskinn, med avtagbar skulderrem og logo.

SEKKER

Emporio Armani-ryggsekken har en essensiell design og er preget av sin avrundede form og profiler, i likhet med forslagene som er sett i Michael Kors posesamling. I tillegg har disse modellene justerbare skulderstropper, en sentral glidelås og en frontlomme med metallstenging .

Ryggsekkene har en sporty og uformell karakter, men samtidig gir detaljene et feminint preg . Et eksempel er den sølvfargede, vatterte økoskinn- ryggsekken, eller den svarte modellen i polstret stoff med tone-til-tone trekantsøm. Her gir anhengmedaljen med preget logo et preg av lys og ekstra eleganse.

HVORDAN KJØPE EMPORIO ARMANI VESKER

Emporio Armani høst vinter 2023-2024-vesker kan du kjøpe i merkets fysiske butikker eller på den offisielle nettsiden www.armani.com.

Hva synes du om den nye Emporio Armani 2023-2024-kolleksjonen? Hvilken modell liker du best? Gi oss beskjed ved å legge igjen en kommentar!

MISS IKKE ANDRE MASSE NYHETER:

  • Giorgio Armani-katalogen for håndvesker.
  • De nye Giorgio Armani-skoene.
  • Emporio Armani sko-kolleksjonen.

Kategori: