Collistar foreslår et nytt flytende fundament som inneholder behandlings-, regenererings- og plumpeformelen til ansiktskremene i dens fuktighetsgivende og avgiftende hudpleieserie. I anledning lanseringen mottar du Collistar Deep Moisturizing Cream ved å kjøpe stiftelsen .

DYP FUKTIG GRUNNKOLISTAR

Collistar overfører sminke til Hydro-Activate Detox 72h-linjen og lanserer Deep Moisturizing Foundation med Hydro-Active Complex SPF 15, rik på bløtgjøringsmidler og den ideelle fortsettelsen av hudpleiebehandlinger.

FORMULA OG TEKSTUR

Det nye flytende fundamentet fra Collistar er ikke bare et kosmetisk produkt, men kombinerer sminke og behandling . Takket være formuleringen blir huden bokstavelig talt 'oversvømmet' med fuktighetsgivende og vitaliserende faktorer.

Hvordan fungerer ingrediensene på huden? Det komplekse Hydro-Active Complex utøver en intens langvarig behandlingshandling, etterfyller hudlagene og fukter dypt med de aktive ingrediensene. Peonyekstrakt avgifter og beskytter mot oksidative belastninger relatert til det ytre miljø. Og UVA- og UVB-filtre og beskytter mot foto aldring takket være solbeskyttelsesfaktoren 15.

Collistar forklarer at tekstur, lett, flytende og med en justerbar mediumdekning, jevner og lyser ut hudfargen, og minimerer ufullkommenheter og små rynker. Mikroniserte pigmenter fanger opp og reflekterer lys for et naturlig resultat.

FOR HVEM ANBEFALES

Det er et fundament som anbefales for alle hudtyper, men spesielt egnet for de med normal til tørr hud . Den er også perfekt på moden hud .

Collistar Deep Moisturizing Foundation er tilgjengelig i 8 fargenyanser :

  • 01 Elfenben ;
  • 02 Beige ;
  • 03 Naken ;
  • 04 Sand ;
  • 05 Amber ;
  • 06 sol ;
  • 07 Kjeks ;
  • 08 Mou .

fargeprøver

Vi viser fargeprøver av foundation n. 1, 2 og 3 som representerer de lyseste fargene. Vi anbefaler at du alltid tester fundamentet på huden din for å finne den fargen som passer best til din hudfarge. For et riktig valg må testen utføres direkte i ansiktet eller på nakken.

GRUNDLAG + GAVEKREAM

I anledning lanseringen kombineres Collistar-fluidstiftelsen med Hydro-Active Complex SPF 15 med et spesielt 25 ml-format av Hydro-Active Deep Moisturizing Cream .

Til prisen bare for stiftelsen fås kremen gratis .

HVORDAN KJØPE GRUNDENE DEPP FUKTENDE KOLLISTAR OG PRIS

Deep Moisturizing Foundation er allerede i salg til en pris av 32 euro i de beste italienske parfymeriene og på den offisielle hjemmesiden www.collistar.it.

Det vil være mulig å kjøpe den for 32 euro og motta Collistar 25 ml dyp fuktighetskrem frem til 12/21/2018 .

Hva synes du om dette superfukttende fundamentet? Har du allerede prøvd de andre produktene i Hydro-Active Hydration Detox 72h-linjen? Vi avventer dine meninger!

Kategori: