En triumf av lys og unike refleksjoner: den nye linjen med lysende ansikter In The Spotlight av Mac Cosmetics vil få verdens sminkeavhengige forelsker seg!

FASIAL ILLUMINERENDE MAC

Strålende hud på et øyeblikk med vanvittige reflekser: MAC presenterer for slutten av året 2023-2024 en hel sminkekolleksjon dedikert til ' glødende utseende ', preget av en diffus lysstyrke og pyntet med flerfarget glød.

I første omgang en utvidelse av den ikoniske Strobe Cream, en lysende krem ​​med en fyldig tekstur avtatt i nye nyanser med nyanser som aldri ble sett før.

For de som elsker den klassiske illuminanten, i kompakt pulver, tilbyr det kanadiske kosmetiske merket det nye Extra Dimension Skinfinish : ultratynne pulver med silokrom refleksjon fra duokrom refleksjon.

Sammen oppdager vi alle sminkeforslagene fra Mac In The Spotlight-samlingen !

EKSTRA DIMENSJON SKINFINISH MAC (pris 30, 00 euro)

Eksklusive illuminanter i kompakt pulver med prismatiske refleksjoner som skulpterer, lyser og former ansiktet som ekte scenelykter.

Den spesielle formelen til den nye Extra Dimension Skinfinish Mac er frisk og fløyelsaktig, med krem-til-pulver-effekt, og gir ansiktet en gal varighet i lang tid, opptil 10 timer !

Finnes i fire nyanser :

  • Beaming Blush, rosa perle med gull satinfinish;
  • Double-Gleam, pearly beige med sølvrefleksjon;

  • Vis gull, rosa satengfisk fersken;
  • Myk frost, perlehvit med fiolette refleksjoner.

STROBE CREAM (pris 30, 00 euro)

Den høyt elskede Strobe Cream Mac, beriket med kraftige stoffer av botanisk opprinnelse, antioksidanter og iriserende perlepartikler, blir verdsatt over hele verden for å gjenopplive, hydrere, forfriskende og gi en energiladning til kjedelig og sliten hud.

Med In The Spotlight-kolleksjonen forvandler det kanadiske merket denne bestselgeren og avviser den til fire nye nyanser, med ekstreme nyanser:

  • Pinklite, rosa perlepigmenter (den opprinnelige nyansen);
  • Peachlite, lysende i krem ​​med ferskenrefleksjoner ;
  • Silverlite, lys sølvfarget fuktighetskrem;
  • Redlite, rød lysende væske;
  • Goldlite, lysende gull ansikt.

BØSTER FOR ILLUMINANTER

For nøyaktig å bruke belysningsmidlene i Mac-serien, foreslår den 127 Split Fiber Face Brush (koster 38, 50 euro), en spesiell dobbeltfiberbørste med en flat form som gjør påføringen av illuminantene i pulver enkel og myk takket være kombinasjonen av bust naturlig og syntetisk.

188 Small Duo Fiber Face Brush (pris 38, 50 euro) er i stedet en duofibre flat og sirkulær ansiktsbørste, sammensatt av en blanding av naturlig hår og syntetiske fibre og designet for å brukes til lette bruksområder og for å blande ethvert ansiktsprodukt lysende, enten det er i flytende, kremet, pulver eller pigmentstruktur.

HVORDAN KJØPE I SPOTLIGHT MAC

Alle produktene i In The Spotlight Mac-linjen er tilgjengelige fra og med november 2023-2024 (for deretter å komme inn i det permanente sortimentet) i alle merkets salgspunkter og online på den offisielle Mac Cosmetics Italia-nettsiden.

AMI MAC KOSMETIKK? Oppdage andre merkevarer:

  • Mac Nutcracker Sweet, megasamlingen til jul 2023-2024.
  • Mac Spellbinder Shadow, nye magnetiske øyenskygger.

Kategori: